2021. szeptember 27. Adalbert
Akár négyszáz motor hangja is elfér a Csanyikban
Miskolc TV / minap.hu
|
2016. május 29. 23:54
|
frissítve: 2016. május 31. 05:11
Találkozót szervez a Szittya Motoros Klub július 8-ára és 9-ére a Csanyikvölgybe. A motorosok a Népkertbe is ellátogattak a gyermeknapra - jöttek BMW-vel, Yamahával és persze a kultikus Harley Davidsonnal is.

– A Szittya Motoros Klub több mint tizenegy éve van jelen Borsodban – mondta el érdeklődésünkre Barta Gergely, a klub képviseletében. – Motorozunk, amikor csak tehetjük.

ezerlampas_gyermeknap_160529_ml.jpg

A Népkertbe a gyermeknapra jöttek BMW-vel, Yamahaval és a kultikus Harley Davidsonnal is.

– A Harley Davidsont 1903-ban alapították. Ez az egyetlen amerikai motormárka, ami ennyi ideje fenn tudott maradni. Jellegzetességük, hogy ez az egyetlen olyan motor, aminek negyvenöt fokos szögben van elhelyezve a blokkrésze. És ezt a motort az igazi szabadsághoz, a szelíd motorozáshoz köthetjük. Nem az a fontos, hogy technikailag miben mások ezek a motorok, mint a többiek, hanem az érzés más. Amikor az ember felül egy Harley Davidsonra, az semmivel sem hasonlítható össze.

Július 8-án és 9-én rendezik meg a Szittya Motoros Találkozót a Csanyikvölgyben. Akár négyszáz motor is kint lehet majd. Lesz veteránmotor kiállítás és persze gyerekprogramok. Továbbá koncertet ad az Ossián és az Auróra is.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat