2021. szeptember 26. Jusztina
Alapítványi bál az Avasiban
minap.hu
|
2015. március 03. 12:41
|
frissítve: 2015. március 04. 12:02
Nagy sikerű bált szervezett február 27-én pénteken az Avasi Gimnázium alapítványa és szülői közössége. A rendezvény bevételét fejlesztési célok megvalósítására használják fel.

avasi_bal6_2015.jpg

A vendégek között jelen volt Kiss Gábor alpolgármester, Alakszainé Oláh Annamária a Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője a Miskolc Holding Zrt. Felügyelő Bizottságának elnöke, valamint Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellárja.

avasi_bal5_2015_2.jpg

Deák Csaba köszöntőjében méltatta az iskola eredményeit, az itt végzett tanulók felkészültségét. Mint mondta, az intézményben szerzett, alapos tudásukkal megállják a helyüket az egyetemen is. Schmidtné Törő Ágnes, az intézmény vezetője köszönetét fejezte ki a megjelenteknek, akik támogatják az iskola fejlesztését, az épületben tervezett felújításokat.

avasi_bal2_2015.jpg

Kiemelte a személyes találkozás, a közvetlen kommunikáció jelentőségét a kapcsolatokban. A diákok műsora után vacsora, majd tánc következett. A remek hangulatot fokozta a tombolahúzás, amelynek nyereményeit vállalatok és szülők ajánlották fel.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat