2019. április 19. Emma
Fatuskót, betontömböt és egy helységnévtáblát is megkóstolt az autó, mielőtt felborult Hejőbábánál (Rendőrségi felvételek)
minap.hu
|
2018. november 08. 15:30
|
frissítve: 2018. november 09. 12:47
Letarolt egy fatuskót, megkóstolt egy betontömböt majd megborult, és közben kidöntötte a helységnévjelző táblát egy elszabadult személyautó részeg sofőrje Hejőbábánál.

autodontott.jpg

Járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 22 éves hejőbábai férfival szemben. A gyanúsított 2018. november 2-án 1 óra körül autójával haladt Hejőbába belterületén, amikor lesodródott az útról, majd fatuskónak, betontömbnek ütközött, az autó ezt követően megpördült és kidöntötte a helységnévjelző táblát. Az ittas sofőr könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

autodontott1.jpg

Ezen túl még négy ittas sofőr okozott közúti közlekedési balesetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az év negyvennegyedik hetében. A járőrök19 ittasan volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. A velük szemben indított hatósági eljárások folyamatban vannak.

autodontott2.jpg

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat