2019. június 19. Gyárfás
Gólzáporos mérkőzésen veszített a DVTK Mezőkövesden
dvtk.eu
|
2018. szeptember 15. 20:05
|
frissítve: 2018. szeptember 19. 12:01
Az OTP Bank Liga 8. fordulójában Mezőkövesden játszott a DVTK. A találkozót a hazaiak kezdték jobban, és hamar háromgólos előnyre tettek szert. A második félidőben Tajti Mátyásnak és Makrai Gábornak köszönhetően 3-2-re feljött a DVTK, de egy újabb mezőkövesdi találat eldöntötte a találkozót.

Fernando Fernandez diósgyőri vezetőedző a mérközést követően úgy nyilatkozott, ezen a szombaton két különböző félidőt játszottak. - Az elsőn felnőttek játszottak gyerekek ellen - mi voltunk a gyerekek -, a másodikban pedig egyenlő erők küzdöttek, ahogy az az első osztályban normális.

dvtkmezok.png

Az elején hiányzott a koncentráció, úgy kellene játszani a pályán, mint egy profitól elvárható. Szó szerint nem idézhetem, hogy mit mondtam a szünetben, de meglett az eredménye, mert a második félidőben más arcát mutatta a csapat, több tüzet láttam. Ha bármelyik csapat ellen partiban szeretnénk lenni, akkor nem lehet úgy játszani, ahogy az első félidőben tettük - fogalmazott a vezetőedző. - Amikor sikerült felzárkózni, 3-2-nél akár vissza is jöhettünk volna a mérkőzésbe, azonban a hazaiak negyedik gólja előtt ismét visszaesett a koncentráció szintje, sorozatban több labdát veszítettünk.
Ha pozitívat szeretnék mondani, akkor a szurkolókat kell említenem, mert ezen az esős szombaton megtöltötték a vendégszektort, 6-700-an jöttek el, hogy győzni lássák a csapatot. Igazán szenvedélyesen szurkoltak, sajnos ezen a délutánon nem voltunk egy szinten velük - tette hozzá Fernando Fernandez.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat