2020. április 01. Hugó
Idén is meglepték ajándékaikkal a Gyermekváros lakóit
K. I.
|
2014. december 19. 20:22
|
frissítve: 2014. december 21. 17:21
Immár harmadik éve, hogy a Miskolc Holding Zrt. és tagvállalatainak munkatársai karácsony előtt megajándékozzák a miskolci Gyermekváros lakóit. Nem volt ez másként idén sem, rengeteg játék, könyv, tan- és sporteszköz, ruhanemű került a gyerekekhez.

A Gyermekvárosban 3 gyermekotthon működik, összesen 108 gondozottjuk van. Dobosné Vörös Eleonóra, az intézmény megbízott vezetője kiemelte, ezeknek a gyerekeknek igyekeznek megszervezni úgy a karácsonyi programokat, ahogy az egy családban működik – közösen és a csoportokban külön-külön is ünnepelnek karácsonykor.

Dobosné Vörös Eleonóra elmondta, idén is rengeteg szép ajándékot kaptak, számos cég és intézmény ajánlott fel különböző ajándéktárgyakat a Gyermekváros lakóinak.

– Sok ajándékot kapunk évről évre, nagyon örülünk ezeknek, hiszen így még szebbé tudjuk tenni a karácsonyt – fűzte hozzá.

Pénteken a Miskolc Holding Zrt. és a tagvállalatok munkatársai nevében Pálffy Kinga vezérigazgató és Pásztor Imre kommunikációs vezető adta át az összegyűlt ajándékokat a fiataloknak. A vezérigazgató elmondta, nagyon büszkék erre a kezdeményezésükre, egyúttal reményét fejezte ki, hogy hagyománnyá válik. Pálffy Kinga hozzátette: idén egy új szokást is bevezettek: az egyik, felsőoktatásban tanuló fiatalnak, Balogh Attilának külön ajándékot is hozott, ő egy e-bookot kapott. A Gyermekváros nevelői szerint a nagyon jó magaviseletű Buri Attila pedig egy mp3-lejátszót vehetett át a Miskolc Holding vezérigazgatójától.

holding_ajandek_gyermekvaros_141219_ja_7.jpg

A többiek ajándékaikat a december 22-ei, közös karácsonyi ünnepségen kapják majd meg. A pénteki alkalmon viszonzásul egy megható műsorral köszönték meg a rengeteg ajándékot a Holding vezetőinek és munkatársainak.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat