2020. május 25. Orbán
Kriza Ákos: a Gyermekétkeztetési Alapítvány keddi akciója minden szakmaiságot nélkülözött
minap.hu
|
2015. április 09. 08:14
|
frissítve: 2015. április 15. 21:40
A polgármester a TV2 Mokka című műsorában beszélt a botrányos keddi ételosztásról. Kriza Ákos azt mondta: olyan szervezet szervezzen ilyen akciót, amelyik ért hozzá.

Kárász Róbert kérdezte a miskolci polgármestert a keddi ételosztásról. Kriza Ákos felolvasta, hogy mi mindent kért a Gyermekétkeztetési Alapítvány: többek között az önkormányzatnak kellett volna odaszervezni a gyermekeket, az önkénteseket és a médiát. Sőt, azt tervezte az Alapítvány, hogy az interneten élőben közvetíti az ételosztást.

miskolcnak_hangja_van_etel_150407_ja_32.jpg

- Ez a levél és maga az Alapítvány is minden szakmaiságot nélkülöz, ezért nem támogattam az akciót – mondta a polgármester.

A keddi ételosztás botrányba fulladt, egymást taposták az emberek, az erősebbek 4-5 csomagot is elvittek, míg sokaknak semmi nem jutott. Emellett tönkretették a Szent István teret is.

miskolcnak_hangja_van_etel_150407_ja_25.jpg

- Az önkormányzat csaknem 6 ezer miskolci nehéz sorsú gyermek étkezését támogatja, ennyien kapnak tízórait, ebédet és uzsonnát ingyen a városban – mondta Kriza Ákos.

miskolcnak_hangja_van_etel_150407_ja_19.jpg

A hétvégén is lesz ételosztás Miskolcon – nem a Gyermekétkeztetési Alapítvány szervezésében -, amit örömmel támogat az önkormányzat és a polgármester, mert ott jól szervezetten jutnak élelemhez a rászorulók - zárta a polgármester.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat