2021. április 22. Csilla, Noémi
Milyen egy fókapuszi? – Jancsó Dóra színművész már tudja
Kiss Judit/minap.hu
|
2016. március 17. 19:29
|
frissítve: 2016. március 18. 19:46
Fókapuszi és elefántperspektíva – ezekbe kóstolhatott bele a Miskolci Nemzeti Színház színművésze. Jancsó Dóra a Magyar Nemzeti Cirkuszhoz látogatott csütörtökön, ami megkezdi vendégszereplését Miskolcon.

      Tevék, pónik és zebrák népesítették be a József Attila úti hipermarket előtti teret. Az állatok nem szöktek meg sehonnan. A cirkusz érkezésére sokan kilátogattak. Az egyik fóka még „interjút” is adott, vélhetően azt mesélte el, milyen fajtájú halakat kedvel, de Jancsó Dóra művésznőnek is bemutatkozott, sőt egy puszit is adott neki.

cirkusz_jancso_dora_160317_ja_7.jpg

- Nagyon kedves és bájos, nagyon helyesek. Nyáron volt lehetőségem delfinnel úszni, ami nekem kicsit ilyen bakancslistás dolog volt az életemben. Ez a mai is egy nagy élmény volt számomra, úgyhogy nagyon hálás vagyok, hogy kipróbálhattam ezt – mondta.

cirkusz_jancso_dora_160317_ja_22.jpg

A fókák mellett az afrikai elefántok voltak a legnépszerűbbek. A hatalmas, de jámbor állatok még a hátukra is felengedték a színésznőt. „Ez valami zseniális! Már maga az állat közelsége is, de annyira monumentális…”, áradozott.

A Magyar Nemzeti Cirkusz Miskolcon vendégszerepel, fókákkal, elefántokkal, tevékkel és pónikkal, zebrákkal és más egzotikus állatokkal.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat