2022. január 17. Antal, Antónia
Összeállt a DVTK felkészülési programja
Horváth I.
|
2015. január 07. 17:11
|
frissítve: 2015. január 09. 05:12
Csapatszinten január 15-én kezdi meg a téli felkészülést a DVTK, persze a játékosok egyénileg már edzésben vannak, hiszen kaptak házi feladatot a pihenés idejére.

A jövő héten, szerdán, csütörtökön és pénteken állapotfelmérő vizsgálatokkal kezdenek a játékosok, mindenkinek meg van ugyanis határozva, hogy milyen állapotban kell visszaérkeznie – feltéve, ha rendben elvégezte a házi feladatát, melyet Srdjan Zirojević erőnléti edzőtől kapott.  Ezt követik az edzések, majd 21-én az első edzőmérkőzés a szlovák Rimaszombat csapata ellen – tájékoztatott Sztavinovszki Botond technikai igazgató.

sztavinovszki_botond_150107ml_1.jpg

Sztavinovszki Botond Fotó: Mocsári L.

22-én máris itt a következő edzőmeccs, amelynek során a Mezőkövesdet látja vendégül a piros-fehér gárda. Január 26-a az utolsó hazai edzőmeccs időpontja, amelyen a FC Tatran Prešov érkezik Miskolcra, amely szintén a szlovák 2. Ligában szerepel, mint a Rimaszombat. Mindhárom mérkőzés kezdési időpontja 13 óra, helyszíne a műfüves pálya.

Február 4-én utazik a már megszokott törökországi edzőtáborozásra a csapat, ahol 15-éig maradnak. Nemcsak Antlaya lesz ismerős a játékosoknak, de még a hotel is, a nyáron már bejáratott Miracle. Itt napi két edzéssel folytatódik a felkészülés és három edzőmeccsel. Február 8-án a német Kickers Offenbach, a Regionalliga Südwest első helyezettje, február 11-én az ukrán Premier Liga 9. helyezettje, a Csernomorec Odessza, míg február 14-én a román első osztályú Oțelul Galați csap össze a Diósgyőrrel.

A felkészülés korábbi rendje szerint az edzőtábor után még van egy hazai edzőmeccs, ez azonban idén elmarad, ugyanis február 18-án már élesben kell játszania a csapatnak, hiszen pótolni kell a Honvéd elleni Ligakupa nyolcad döntő mérkőzést. A szerdai, itthoni első meccset követően már 21-én, szombaton lejátsszák a visszavágót a fővárosban.

Az ezt követő hétvégén beindul a hazai gépezet és az első valóban tavaszi, a bajnokság 18-ik fordulóját rendezik, amelynek pontos menetrendje még nincs, így nem tudni, hogy a három nap közül melyiken és hány órától játssza majd szombathelyi mérkőzését a DVTK

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat