2022. november 29. Taksony
Regionális favágóverseny és vadásznap Bükkzsércen
minap.hu
|
2014. augusztus 22. 11:20
|
frissítve: 2017. május 04. 15:32
Immár negyedik alkalommal rendezik meg a STIHL IV. Regionális Favágóverseny és Regionális Vadásznapot augusztus 30-án Bükkzsércen, a Rendezvényparkban. A programot Tállai András országgyűlési képviselő nyitja meg, a nap során pedig a versenyek mellett koncertek, tűzijáték és utcabál is várja az érdeklődőket.

favagoverseny_2013_5.jpg

Fotó: archív

Az augusztus 30-ai program reggel 9.00 órakor ökumenikus istentisztelettel, majd köszöntő beszédekkel nyit. Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese, országgyűlési képviselő beszédével veszi kezdetét a regionális favágóverseny és vadásznap, melyen kitüntetéseket is átadnak.

A versenyekre benevezők olyan számokban mérhetik össze erejüket és tudásokat, mint a favágóverseny, a rönkhúzó verseny, rönkátvágó verseny, de főzőversenyre is benevezhetnek az érdeklődők.

favagoverseny_2013.jpg

Favágóverseny

A szervezők természetesen kísérő programokkal is készültek, így lesz trófeabemutató, vadászvásárosok, terepjáró autók bemutatója, gyermekprogramok, valamint íjászat is a Diana Vadászhölgy Klub szervezésében.

A késő délutáni eredményhirdetést követően aztán a kulturális programok kerülnek előtérbe. Fellép mások mellett a Zsérci Summás Énekegyüttes és a TEAM együttes & Mr. Joe. A napot tűzijáték és utcabál zárja.

Támogatók: Andreas STIHL Kft., Egererdő Erdészeti Zrt., Északerdő Erdőgazdasági Zrt., ERFAVAD Kft., Bükkzsérc Község Önkormányzata, Mareko Kft., Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vadászkamara, KOMAG Kft. Szomolya, Iwood Kft. Győr.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat