2019. május 19. Ivó, Milán
Vendégségben Hejőcsabán – tavaszköszöntő nap a Gárdonyiban
Miskolc Televízió/Kujan István
|
2018. március 23. 16:55
|
frissítve: 2018. március 25. 12:07
Teltház, mintegy százharminc szépkorú köszöntötte együtt, jó hangulatban a tavaszt pénteken a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. Opera és operett, valamint nóták szerepeltek a programban, és egy finom ebédet is elfogyaszthattak a többségében Hejőcsabáról, de a város más részeiből is érkező nyugdíjasok.

Opera és operett slágerekkel köszöntötték a tavaszt a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A jó hangulatról többek között Eperjesi Erika, a Miskolci Nemzeti Színház színművésze gondoskodott. A rendezvényre szépkorúakat vártak Hejőcsabáról, de érkeztek az Avasról és a Csabai mellett a Győri kapuból is.

vendegsegben_hejocsaban_180323_ja_21.jpg

Köztük volt Czél Ferencné is, érdeklődésünkre kiemelte, nagyon sokat számítanak a szépkorúaknak az ilyen rendezvények.

– Tulajdonképpen ilyenkor tudunk összejönni, itt találkozhatunk a régi ismerősökkel, korunkbeliekkel – fogalmazott.

vendegsegben_hejocsaban_180323_ja_12.jpg

A művelődési házban egymást követik a rendezvények. A báli szezon programjai után most már a tavaszt köszöntötték, a programoknak pedig mindig kedves vendégei az idősek. Kiss Ákosné Gonda Erika intézményvezető elmondta, kulturális műsorra és egy finom ebéddel várták a tavaszköszöntő rendezvényükre a szépkorúakat.

vendegsegben_hejocsaban_180323_ja_11.jpg

– Biztos vagyok abban, hogy mindig nagyon szívesen jönnek hozzánk a vendégek – tette hozzá.

Közösségben lenni jó – ezt bizonyítja az is, hogy a rendezvényre több mint száz nyugdíjas érkezett. Barta Gábor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő kiemelte, most ennek adnak egy keretet a programmal.

– Nagy öröm számunkra, hogy ennyien eljöttek közénk – köszöntötte a résztvevőket Barta Gábor, hozzátéve: bizakodhatnak abban a nyugdíjasok, hogy lesz folytatása az eseménynek, és akkor még többen részt vehetnek majd rajta.

vendegsegben_hejocsaban_180323_ja_20.jpg

A Gárdonyi Géza Művelődési Házban első alkalommal rendezték meg a tavaszköszöntőt. A szervezők pedig szeretnék tehát, ha ez a program hagyománnyá válna.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat