2024. március 28. Gedeon, Johanna
"Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel október 2-án!"
minap.hu
|
2016. szeptember 05. 13:05
|
frissítve: 2016. szeptember 07. 16:34
Október 2-án történelmi népszavazást tartunk! Ne féljünk a nagy szavaktól, amikor eljön az idejük! Ez a népszavazás nem a politikai pártokról, és nem a belpolitikai küzdelmeinkről szól – emelte ki Csöbör Katalin országgyűlési képviselő hétfői, miskolci sajtótájékoztatóján.

csobor_katalin_sajtaj_160905_ja_4.jpg

Mint mondta: a tét nem kevesebb, mint Magyarország, sőt Európa jövőjének megmentése! A kultúránk, a nyelvünk, a közösségeink, a családjaink, a magyarságunk, és az európai létezésünk megmentése. Ha ezer évig sikerült mindezt apáinknak megőrizniük, akkor most mi sem bizonyulhatunk gyengének.

Egyelőre elég szavaznunk! És hogy később ne kelljen fegyvert fognunk ezért most el kell mennünk szavazni! A népszavazás a legjobb, leghatásosabb módja annak, hogy hangunkat eljuttassuk az európai központ felé: ez így nem mehet tovább! – fogalmazott a kormánypárti politikus.

csobor_katalin_sajtaj_160905_ja_3.jpg

Csöbör Katalin kihangsúlyozta: Európa és benne hazánk a történelemben példátlan migrációs nyomással néz szembe. Csak tavaly másfél millió bevándorló érkezett kontinensünkre, és az utánpótlás szinte korlátlan.  - Mi nem vagyunk embertelenek, hiszen ami az erőnkből telik azt megtesszük, és segítünk. De az európai és a magyar emberek nem vehetik a vállukra a világ minden konfliktusának a terhét. Márpedig Brüsszel és a német kancellár, valamilyen homályos okból ezt akarja ránk erőltetni.

csobor_katalin_sajtaj_160905_ja_2.jpg

Nekünk azonban nincs rossz lelkiismeretünk! De nem fogadjuk el a nemzetközi multicégek önző, felelőtlen logikáját sem, akik az európai emberek helyett olcsóbb munkaerőt hívnak Európába!  Mi nem fogadjuk el a kényszerbetelepítést, mert az Európa, és benne Magyarország végét, pusztulását fogja elhozni!   

Először csak a közbiztonságot teszi tönkre, a terrorizmust növeli, ahogy ez Párizstól, Münchenig már ma is látható. Aztán ránk kényszerít egy teljesen más kultúrát, történelmet, erkölcsöt, családformát, szokásjogot, egyszóval egy teljesen más identitást. 

csobor_katalin_sajtaj_160905_ja_8.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Mindaz, ami ma Európában történik, ezt vetíti előre. A távoli nagyon más kultúrából érkezők ellen csak a megerősített határok védhetnek meg, a kényszerbetelepítés nem. Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel az október 2-i népszavazáson! – zárta szavait a fideszes országgyűlési képviselő.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat