2024. április 17. Rudolf
Miskolciakért is adott jótékonysági koncertet Mága Zoltán
minap.hu
|
2016. szeptember 21. 21:09
|
frissítve: 2016. szeptember 23. 14:57
Tele volt a Belvárosi evangélikus templom, ahol Magyarország egyik legnépszerűbb hegedűművésze koncertezett. Az est bevételét a Miskolci Gráciák Egyesület segítségével helyi tehetséges fiataloknak ajánlotta fel Mága Zoltán.

A koncert egy rendezvénysorozat része volt, ami augusztus 21-én kezdődött Budapesten.

maga_zoltan_160921_fkcs_3.jpg

A Hangok és harangok című klasszikus zenei fesztivált Mága Zoltán nem először indította útjára. Öt évvel ezelőtt ugyanezen a jótékonysági koncertturnén több mint százmillió forint gyűlt össze, hogy segíthessen bajba jutott és rászoruló embereken, közösségeken, valamint egy részével templomok felújításához járult hozzá. Az akkori koncertturné címe 100 Templomi Jótékonysági Koncert volt.

maga_zoltan_160921_fkcs_4.jpg

A szerdai hangversenyen rászoruló, tehetséges fiataloknak gyűjtöttek, hogy a Miskolci Gráciák Egyesület segítségével szétoszthassák egy „ösztöndíjprogramban”. 

maga_zoltan_160921_fkcs_6.jpg

Az év legnagyobb jótékonysági koncertsorozata Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes fővédnöksége, Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere és Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek védnöksége mellett indult útjára.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat