Palacsinta Nap a Palacsintaházban [1]
A palacsinta nem egy drága ékszer, nem egy cicomás csecsebecse. A palacsinta egy bitang jó motor, erős karosszéria, melyet ha felszerelsz extrákkal, egy álom válik belőle. A legjobb paraméterekkel a Creppy palacsintái rendelkeznek.
A palacsinta az ételek Svájca, tehát semleges, ami biztosítja azt a tulajdonságát, hogy bármihez társítható. Ezáltal fantáziánktól függően bármilyen ételköltemény varázsolható belőle. Tekerhetünk akár egy gyors desszertet vagy egy komplikáltabb édességet is a segítségével, vagy tálalhatjuk különleges főételünk köreteként, kiegészítőjeként.
A Creppynél hajtogatják vörösboros marhapörkölt mellé, csavarják csokiözönnel, rántják többféle bundában, hajtják több tucatnyi édes és sós töltelékkel, számtalan módon és formában.
A Palacsinta Nap [2] nem véletlenül a böjt előtti időszak napja, amikor a 40 napos önmegtartóztatást megelőzően még egy utolsó nagy lakomát csaptak a hívő emberek. A rendelkezésre álló összes alapanyagot felhasználva, melyet természetesen palacsintával körítettek, ugyanis az passzol bármihez.
A Creppy 2018-ban Palacsinta Napon [2] is szeretettel várja minden rajongóját, akik úgy érzik, hogy át kell élniük a palacsinta művészetének legmagasabb fokát, a Creppy élményt, megünnepelve ezzel imádott étkünket, a palacsintát.
Az esemény Facebook oldala [2]