Így készülnek a miskolci finomságok - Exkluzív videóriport az Utazási kiállításról [1]
Lead:
Elképesztően finom harapnivalókat kínáltak a miskolci stand látogatóinak az Utazási kiállításon. Az aszalt szilvás, kecskesajtos, parmezános, bazsalikomos szendvics-költeményeket Albók Gyula, az Avalon étterem főszakácsa varázsolta a miskolci pavilon pultjára. Szendvics-riportunk következik:
Törzs:
Bélyegkép:
Korhatáros:
Nem
Reklámmentes:
PR cikk:
Forrás:
minap.hu [4]
Címlap cím:
Így készülnek a miskolci finomságok - Exkluzív videóriport az Utazási kiállításról
Címlap lead:
Elképesztően finom harapnivalókat kínáltak a miskolci stand látogatóinak az Utazási kiállításon. Az aszalt szilvás, kecskesajtos, parmezános, bazsalikomos szendvics-költeményeket Albók Gyula, az Avalon étterem főszakácsa varázsolta a miskolci pavilon pultjára. Szendvics-riportunk következik:
Elsődleges hír rovat:
Bulvár [2]
Széles kép:
Galériát tartalmaz:
Videót tartalmaz: