2024. június 24. Iván
Sikerdarabok a tokaji Paulay Ede Színházban nyáron
2019. február 14. 08:48
|
frissítve: 2019. február 22. 10:54
Három helyszínen élvezhetik a nézők a Fesztiválkatlan 2019-es eseményeit. A nagyszínpad és a teátrum mellett a Paulay Ede Színházban is lesznek programok.

A Paulay Ede Színház egyik legnagyobb eseménye az Illúzió Mesterei lesz július 6-án, szombaton dupla előadásként 16 és 20 órától.  A műsorban szereplő előadók nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a tokaji közönséget is elvarázsolják! A műsorban fellép Hajnóczy Soma bűvész világbajnok és Nagy Molnár Dávid bűvész világbajnoki ezüstérmes.

valami-csajok-image.jpg

Valami csajok

Neil Labute 2005-ben írt Valami csajok című komédiája július 17-én, szerdán 19 órától lesz látható a Rózsavölgyi Szalon előadásában. A darab különlegessége, hogy a komédia négy különböző női karakterét ugyanaz a színésznő, Pokorny Lia játssza, a férfi szereplő Őze Áron.

A L’art pour L’art társulat „A Mintha elvágták vol” című előadása az elmúlt és elkövetkezendő (!) 30 év legjobb jeleneteit tartalmazza. Július 31-én, szerdán 20 órától nevetésre fel!

francia_rudugras2.jpg

Francia rúdrugás

Sodró lendületű, fülledt erotikájú komédia vár azokra, akik megnézik a Francia rúdugrást. A darab a párkapcsolatokról, a szex titkos szabadkőműveseiről és magáról a szexről szól. Azok érdeklődésére tart számot, akiknek kevés a Káma-szútra. A Manna produkció előadása augusztus 23-án, pénteken 19 órakor kezdődik. 

paulay_ede_sznhz.jpg

Jegyek kaphatók a  jegy.hu hálózatában, a broadway.hu, valamint a fesztivalkatlan.hu oldalon, a Fesztiválkatlan pénztárában, a tokaji Tourinform irodában. Szép kártya elfogadó hely.

Infó: 06-30-633-0735, 47-552-034

Nem