2024. július 24. Kinga, Kincső

A Miskolc Televízióról

A MIKOM Nonprofit Kft. Borsod megye meghatározó médiavállalataként jelenleg négy médiumban, köztük a Miskolc Televízióban kínál széles körű kommunikációs szolgáltatásokat.
A Miskolc Televízió 1985-ben jött létre, és közel 3 évtizedes működése során mind tartalmilag, mind arculatilag több alkalommal megújult. Jelenleg csaknem 40 fős, operatőrökből, szerkesztő-riporterekből, vágókból és technikai munkatársakból álló szakmai stáb dolgozik mindennap azért, hogy a televízió műsora eljusson a nézőkhöz.

A legnézettebb műsorszám kétségkívül a naponta jelentkező Miskolc Ma híradó a Miskolci Napló közéleti magazin, és az idén májusban indult Helyzetkép, amely országos hírű politológusokkal, újságírókkal elemzi a politikai közéleti történések hátterét. A műsor állandó vendége Bayer Zsolt, újságíró, publicista, valamint Simon János, politológus, egyetemi tanár. Népszerű a csütörtökönként képernyőre kerülő Promenád kulturális magazin és a Sportpercek is. Hamar a horgászok kedvence lett a Vízpart, amely a sport szerelmeseinek ad hasznos tippeket. Idén indult útjára vallási magazinunk a HívőSzó, de a legújabb autó modelleket bemutató, teszt műsor az Úton Útfélen is az elmúlt egy év terméke. A Miskolc Televízió adása Miskolcon és 30 km-es körzetében tetőantennával, ingyenesen fogható (Mindig TV) immár digitális minőségben. Programunk elérhető a Telekom IPTV szolgáltatásán keresztül, valamint a DiGi TV és a UPC kábelrendszerén is, Miskolcon, és Borsod-Abaúj-Zemplén Megye több településén.

Potenciális nézőszámunk eléri a 300 ezer főt.

Települések, ahol a Miskolc Televízió adása látható: Miskolc, Alacska, Alsódobsza, Alsóvadász, Alsózsolca, Arnót, Aszaló, Bánhorváti, Berente, Boldva, Borsodszirák, Csobád, Dédestapolcsány, Edelény, Emőd, Felsődobsza, Felsőkelecsény, Felsőnyárád, Felsőzsolca, Gesztely, Halmaj, Hangács, Hejce, Hernádbűd, Hernádkak, Hernádkércs, Hernádnémeti, Hernádszentandrás, Ináncs, Izsófalva, Kazincbarcika, Kázsmárk, Kiskinizs, Kondó, Kurityán, Léh, Megyaszó, Múcsony, Nagybarca, Nagykinizs, Nyékládháza, Nyomár, Onga, Ormosbánya, Parasznya, Pere, Radostyán, Rásonysápberencs, Rudolftelep, Sajóecseg, Sajóivánka, Sajókápolna, Sajókaza, Sajókeresztúr, Sajólászlófalva, Sajópálfala, Sajósenye, Sajószentpéter, Sajóvámos, Sajóvelezd, Szendrő, Szentistvánbaksa, Szikszó, Szirmabesenyő, Szuhakálló, Szuhogy, Újcsanálos, Vadna, Varbó, Ziliz, Zubogy, stb.

Most

Jelenleg nincs adás!

Videótár

Női kosárlabda Magyar Kupa
02:01
Miskolc Ma 2019.02.28.
15:45
ProgramPont 2019.02.28.
02:47
Promenád 2019.02.28.
23:48