2024. június 17. Laura, Alida

Vélemény

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2019. január 30. 13:33
Eperhab, csoki fagyi, sóskaramella puding, juhtúró, rukkola, zöldfűszeres sajtkrém – csak néhány feltét, melyek közül a Gofrim vendégei összeállíthatják a saját sós, édes, vagy „mentes” gofrijukat. Van itt rákóczi túrós, tiramisu illetve somlói galuska is, de csak és kizárólag gofrisítva (ha egyáltalán létezik ilyen szó). A legfinomabb sütijeink és a kedvenc sós feltéteink gofriágyon elevenednek meg a belváros szívében.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. január 18. 13:32
Furcsa dolog történt a minap. Már eleve az is szokatlan volt, hogy bármi komoly változtatást hajtsak végre a fészbúk profilomon. Magam sem értem, hogy miért, de mégis megtettem. Igazság szerint talán az volt az indíttatásom, hogy ne kelljen minden ímélre, esemesre, meszindzserre egyesével válaszolnom, hanem egyszerűn az arcom helyére írom, hogy BÚÉK.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2019. január 18. 10:19
A csípős hideg sem szegte kedvét a miskolciaknak; ha valami street food-os, fesztiválos, beszélgetős, kint sütögetős programról van szó, akkor tél ide, vagy oda, megmozdul a város apraja-nagyja. Főleg, ha a kedvenc levesezős helyünk ünnepli a hatodik szülinapját! Szombaton A Leves Gasztroműhely – szülinapja alkalmából – rendezte meg az Egy füst alatt – I. Miskolci Mini Street Food Fesztivált, a Déryné utcában.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. január 03. 18:39
Továbbra is első helyen áll az ünnepi díszbe öltöztetett 202-es Tátra, Miskolc adventi villamosa a cseh tömegközlekedési portál által meghirdetett versenyben. Egy nappal a megmérettetés lezárása előtt városunk ünnepi járműve már az összes leadott szavazat mintegy 40 százalékát birtokolja.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 28. 09:30
Karácsony ünnepe mindenkiben megmozdít valamit - érzéseket, emlékeket, családi összetartozást, vallási áhítatot. Miskolciakat kérdeztünk, minden korosztályból: számukra mit jelent ez az ünnep?
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. december 19. 10:47
Mákos, diós, gesztenyés, kakaós – bármilyen töltelékkel és bármennyi jöhet, ha bejgliről van szó (legalábbis, ami minket illet). De hogyan lesz olyan gyönyörű márványos, fényes a teteje, mint amilyen a nagyi sütije volt? Hogy tekerjem fel úgy, hogy ne legyen az egész lakás mákos, és ne másszon szét a tészte? – a világbajnoki címért küzdő Nagy Csabától, az Avalon Ristorante cukrászától kértünk „bejgli tanácsot”.

Oldalak

Ajánlat