2024. június 24. Iván

Egyház

mti.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 28. 10:42
A szexuális visszaélés miatt első fokon elítélt George Pell ausztrál bíboros elveszítette vatikáni tisztségét, és az őt érintő ügyben a Hittani Kongregáció is vizsgálatot indít – jelentette be Alessandro Gisotti ideiglenes szentszéki szóvivő szerdán.
MTI
Utoljára módosítva: 
2019. február 25. 15:57
Mindszenty József bíboros, esztergomi érsek, Magyarország egykori prímásának mielőbbi boldoggá avatása jót tenne a magyar nép lelkének – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szombaton Budapesten, a Hit pajzsa díj átadó ünnepségén.
Cziffra Andrea
Utoljára módosítva: 
2019. február 24. 09:36
Százmillió forintos pályázati támogatásból újult meg a miskolci Weöres Sándor Tagóvoda. A mostantól Szent Rita nevét viselő intézményt szerdán, ünnepélyes keretek között adta át és áldotta meg Ternyák Csaba egri érsek.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 14. 15:52
Közös imádságot tartottak február 11-én reggel, a Betegek Világnapja alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban, az Isteni Irgalmasság Kápolnában. Az Intézeti Lelkészség életében minden esztendőben kiemelkedő esemény a Betegek Világnapja, és az ehhez kapcsolódó megemlékezés.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 07. 13:49
Áttért az iszlám vallásra a muszlim- és bevándorlásellenes holland Szabadságpárt (PVV) egyik korábbi tagja – jelentette a helyi sajtó szerdán.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 05. 13:51
„Semmim sincs, amit nem Krisztustól kaptam; minden abból az örömből, reménységből fakad, amit a Szentlélek támasztott bennem” – fogalmazott Szathmáry Sándor református lelkipásztor, kutatóprofesszor a 90. születésnapja alkalmából megrendezett ünnepségen.

Oldalak

Ajánlat