2024. április 13. Ida
Továbbra is az első helyen Miskolc adventi villamosa!
minap.hu
|
2019. január 02. 13:36
|
frissítve: 2019. január 03. 18:39
Továbbra is első helyen áll az ünnepi díszbe öltöztetett 202-es Tátra, Miskolc adventi villamosa a cseh tömegközlekedési portál által meghirdetett versenyben. Egy nappal a megmérettetés lezárása előtt városunk ünnepi járműve már az összes leadott szavazat mintegy 40 százalékát birtokolja.

adventi_villamos_20181128_vcs_26.jpg

A jelek szerint továbbra is töretlen a miskolci adventi villamosok sikere az európai szavazók körében. Vaskó Tiborné, a Miskolc Város Közlekedési Zrt. operatív igazgatója szerint ez annak köszönhető, hogy sok másik város adventi villamosával ellentétben, nem csupán külső, de igen pazar belső dekorációval is ellátták a járművet.

vaskone_190102_ja_2.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Kiemelte, a feldíszített villamos jót tesz a város turizmusának is, hiszen nagyon sokan jönnek ide külföldről és belföldről egyaránt, hogy utazhassanak a miskolci karácsonyi villamoson. – Kijelenthetjük, hogy a miskolci adventi programsorozat hivatalos „szállítója” Miskolc adventi villamosa – tette hozzá az operatív igazgató.

adventi_villamos_181202ml_4.jpg

A kreatív karácsonyi díszítés tematikája minden évben változik, kívül és belül egyaránt, és a jelek szerint a miskolci utasoknak is nagyon elnyerte a tetszését. Egyikük,  Mayer Krisztián a Miskolc Televízió érdeklődésére úgy nyilatkozott, idén őt legjobban a 202-es Tátra belső fehér-ezüst jégbarlang díszítése nyűgözte le. Elmondása szerint minden évben leadja szavazatát Miskolc adventi villamosára.

adventi_villamos_20181128_vcs_23.jpg

Jelenleg villamosunk 25733 szavazatnál jár, 2019. január 3-ig az MHD86 weboldalán még mindannyian voksolhatunk a Miskolc adventi villamosára, amely cseh, német, szlovák, horvát, holland, osztrák, svájci és lengyel ünnepi fénybe öltöztetett járművekkel versenyez. Magyarországról a miskolci mellett a szegedi és a budapesti adventi villamosok is ringbe szálltak a versenyen. 

eneklo_villamos_20181209_vcs_03.jpg

A weboldal cseh nyelvű, ám a szavazás nem bonyolult. Csak le kell görgetnünk az oldal aljára, a Miskolc melletti dobozkába kattintani, majd megnyomni a középső gombot, hogy véglegesítsük szavazatunkat.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat