2019. május 24. Eszter, Eliza
2018 Abszolút Év Honlapja – Miskolc megint tarolt!
minap.hu
|
2018. november 15. 11:55
|
frissítve: 2018. november 18. 16:07
17. alkalommal rendezték meg az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, „Az Év Honlapja" pályázatot. 2018 Abszolút Év Honlapja győztese Miskolc Megyei Jogú Városának honlapja (MGL Creative Kft.) lett, amely az Önkormányzatok és települések kategóriában is az élen végzett.

web-showcase-project-presentation.jpg

Az ünnepélyes díjátadót november 14-én a Magyar Marketing Szövetség konferenciája, a Marketing Summit Hungary első estéjén tartották a Park Inn by Radisson Hotelben. Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke és Varga István László, a pályázat alapítója ünnepélyes keretek között hirdette ki az idei nyerteseket.

„Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Manapság számos olyan dolgot megvalósíthatunk, ami eddig nem is létezett. Akár egyetlen gombnyomással a rendelkezésünkre áll a legújabb technológia, hogy egy forradalmi üzleti modellt alkothassunk! Az életünk minden területére hatással van a digitalizáció, miért kímélné épp a marketinget? Azok, akik most az innováció élére állnak, hosszútávú versenyelőnyt szerezhetnek.” – mondta Varga István, a pályázat alapítója.

A pályázat idén nemzetközi szintre emelkedett, ezért már nemcsak a magyar nyelvű pályaműveket, de magyar fejlesztők angol nyelvű munkáit is várták a versenybe, amelyekből a legjobbak továbbjuthatnak a nemzetközi „World Summit Award” 2019-es versenyébe.

mgl_2.jpg

A legtöbb nevezést az e-kereskedelem (22), a B2B (19) és a Szolgáltatás (19) kategória tudhatja magáénak. Számos nagyszerű pályamunka érkezett, melyből 57 díjazottat választott ki a szakmai zsűri és egy ifjúsági nyertes is született.

Az estről díjjal térhetett haza többek között az Answear.hu, a Nosalty alkalmazás, a Lidl weboldala, a MOL Limo honlap, de elismerést kapott a Semmelweis Egyetem és a BringaSport, a Magyar Kerékpáros Szövetség honlapja, valamint a Sága és a Praktiker webshopja is.

2018 Abszolút Év Honlapja győztese Miskolc Megyei Jogú Városának honlapja (MGL Creative Kft.) lett, amely az Önkormányzatok és települések kategóriában is az élen végzett.

Az Internet Kultúra Fővárosa díjat pedig ismét, immáron ötödik alkalommal Debrecen városa tudhatja magáénak.

A díjazottak teljes listája az alábbi linken érhető el:

https://www.azevhonlapja.hu/dijazottak/dijat-nyert-weboldalak-2018

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat