2021. május 07. Gizella
250 ezer forintot adományozott a BOKIK és a Lions Klub
Parai Roland
|
2015. március 13. 15:18
|
frissítve: 2015. március 14. 18:37
Az adomány ünnepélyes átadására péntek délután került sor az Iparkamara székházában. A felajánlott összegből egy különleges gyereknapot rendeznek majd a gyengén látó gyermekeknek

A Borsod Abaúj Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Első Miskolci Lions Klubbal közösen jótékonysági farsangi bált rendezett még februárban, aminek bevételét a Vakok és Gyengénlátók B-A-Z Megyei Szervezetének ajánlották fel. Az adomány ünnepélyes átadására péntek délután került sor az Iparkamara székházában.

bokik007.jpg

Koleszár Péter, a Lions Klub elnöke elmondta: "A ma már 98 éves múltra visszatekintő szervezet megalakulásakor azt a célt tűzte zászlajára, hogy segítse a vakokat és a gyengén látókat, ezért nagy örömmel vettünk részt ezen a rendezvényen és mindent megtettünk azért, hogy az eseménynek nagy sikere legyen és minél nagyobb támogatást tudjanak nyújtani."  - hozzátette: "Külön öröm számunkra, hogy az iparkamara is partner volt a szervezésben."

Barnóczki Gábor, a Vakok és Gyengénlátók B.A.Z  Megyei szervezetének elnöke meg köszönte a felajánlást, majd elmondta, hogy ez az összeg nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a látás sérült gyerekeknek egy kis örömet tudnak majd szerezni a különleges gyereknappal.

Az iparkamara elnöke, Bihall Tamás elmondta: „Öröm a kamara szármára is, hogy olyan szervezetekkel működhetnek együtt, mint a Lions Club, ezért a jövőben is szeretnék folytatni az együttműködést.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat