2019. november 21. Olivér
"Allah növessze hosszúra a szakállad.." - Az IKSZ és a Fidelitas reagálása Vona Gábor Allahot dicsőítő kijelentésére
minap.hu
|
2018. január 30. 13:34
|
frissítve: 2018. január 31. 12:47
„Allah növessze hosszúra a szakállad!” címmel tartott sajtótájékoztatót az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Fidelitas miskolci szervezete. Váraljai Zoltán városi elnök és Kováts Ágoston regionális igazgató Vona Gábor napokban megjelent iszlámmal kapcsolatos kijelentéseire, Allahot dicsőítő megszólalására reagáltak.

iksz_fidelitasz_180130_vcs_05.jpg

Fotó: Végh Csaba

– Megdöbbenést váltott ki bennünk a napokban az internetre is felkerült videó, amelyben az látható, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke törökországi látogatásán Allahot dicsőítette – mondta el a rendezvényen Váraljai Zoltán, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség országos alelnöke, városi elnök.

iksz_fidelitasz_180130_vcs_06.jpg

„Mi Attila unokái vagyunk, akiknek elve az igazság, akik bátran ellenállnak a rossznak, és senkitől nem félnek, csakis Allahtól” – idézte Váraljai Zoltán a Jobbik elnökének szavait. Váraljai Zoltán szerint kijelentésével a Jobbik elnöke nem a kereszténység istene, hanem Allah mellett vallott hitet, s ezzel elárulta a kereszténységet.  Hozzátette, korábban Vona Gábor azt is kijelentette, engedélyezné Magyarországon a mecsetek építését, és azt is, hogy Magyarországnak el kellene fogadnia a brüsszeli kvótadöntést. – Ha ez nem lenne elég, a Jobbik elnökének szájából hangzott el az a mondat is, miszerint „az iszlám az emberiség utolsó reménye” – folytatta a városi elnök.

– Eddig is tudtuk, hogy vannak olyan erők, amelyek támogatják a bevándorlást és a szervezett betelepítést – gondoljunk itt a baloldalra és a liberálisokra. Ismerjük őket, s idáig azt hittük, a Jobbikot is ismerjük. A balrahúzás azonban mindenkit összezavart – fogalmazott Váraljai Zoltán. – Tegnap még senki nem tudta megmondani, mit képvisel maga a párt, mára azonban világossá vált: a Jobbik a bevándorlást és a behódolást képviseli – tette hozzá a városi elnök.

Az IKSZ országos alelnöke úgy vélekedett, a Jobbik irodáját – amely előtt a sajtótájékoztatót tartották - később lehet, hogy bevándorlást szervező irodává vagy mecsetté fogják alakítani. – Mi nem Allahban, hanem a Biblia Istenében hiszünk, nem akarunk, és nem is fogunk soha behódolni. Nem engedjük meg, hogy a Jobbik, a baloldal és a Soros-szervezetek szövetsége bevándorlókat telepítsen a városunkba. Nem engedjük, hogy tönkretegyék a nemzetet és iszlamizálják Európát – zárta szavai Váraljai Zoltán.

iksz_fidelitasz_180130_vcs_14.jpg

– Mivel a Jobbik elnöke érzi, hogy a közelgő választás politikai karrierjének csúfos végét fogja jelenteni, ezért úgy tűnik, már a politika utáni pályájára készül. Ezért csapott fel stand-up humoristának, avagy azt is mondhatnánk, összevissza beszél, amin a közönség csak nevetni tud –  ezt már Kováts Ágoston, a Fidelitas Észak-magyarországi regionális igazgatója mondta. – Vona Gábornak a hatalomért semmi sem drága. A magyar embereket azonban nem lehet hülyének nézni. A mai magyar ellenzék, Vona Gáborral az élen, olyan mélyre süllyedt az egymással folytatott politikai harc közben, hogy politikai szereplésük inkább egy bábjátékra emlékeztet – fogalmazott az igazgató.

Loading Video...
Nem
IKSZ és a Fidelitas sajtótájékoztatója - videó

A bábok zsinórjait pedig, a regionális elnök szerint, „a forintmilliárdos Simicska, és a dollármilliárdos Soros György mozgatja”. – Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Fidelitas felszólítja Vona Gábort, hogy álljon ki, és egyszer az életben próbáljon őszintén beszélni: a magyar nemzet és a magyar emberek, vagy a pénz oldalán áll-e Vona Gábor. Erre vagyunk kíváncsiak, elnök úr, várjuk a válaszát! – zárta szavait Kováts Ágoston.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat