2024. február 29. Anonymus
Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
minap.hu
|
2014. szeptember 08. 09:26
|
frissítve: 2014. szeptember 08. 09:28
A megye rendőri szervei szeptember 7-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság V. Istvánné 29 éves arlói lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy szeptember 7-én 21 órakor Miskolcon a Baross Gábor utcán – védett övezetben – az arra közlekedő gépkocsivezetőknek anyagi ellenszolgáltatás ellenében kínálta szexuális szolgáltatásait. A szabálysértő nőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették. 

Az Ózdi- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy-egy fővel tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei két-két elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi-, két esetben a Miskolci- és további három esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat