2023. március 30. Zalán
Bayer Zsolt a Miskolc TV-ben beszélt Simicskáról
Bayer Zsolt: Simicska nem tudja magával rántani a kormányt és a Fideszt
minap.hu
|
2015. február 11. 21:19
|
frissítve: 2015. február 14. 14:02
A pénteki botrány után most hosszabban reagált a Simicska-ügyre Bayer Zsolt. A publicista a Miskolc TV Helyzetkép című műsorában elmondta: Simicska Lajosnak meg kell érteni, hogy nem ő irányítja az országot.

- Nem tudom elképzelni, hogy itt az 5 százalékról van szó – mondta Bayer Zsolt a Miskolc Tv Helyzetkép című műsorában szerda este. Simicska Lajos ugyanis látszólag azért hirdetett múlt csütörtökön totális médiaháborút a kormány ellen, mert egy tervezet szerint az érdekeltségébe tartozó médiumoknak is fizetni kell 5 százalékos reklámadót.

- Ha felhívta pénteken a Kispajtás vagy bármelyik üzemi lap, Lajos nyilatkozott – mondta Bayer Zsolt. Az újságíró úgy érzete, hogy Simicska Lajos pénteken délután nem volt beszámítható, nem tudta, hogy mit beszél.

helyzetkep0211.jpg

Bayer Zsolt: Látványos és ízléstelen volt a szakítás

- Egyre inkább úgy tűnik, hogy bármi is a máz, Simicska Lajos úgy gondolta, hogy ő szabja meg a Magyar Köztársaság politikáját. A magyar kormányfő meg úgy döntött, ez nem így lesz – összegezte a Simicska Lajos és Orbán Viktor közötti ellentétet Bayer Zsolt.

- Látványos és ízléstelen volt a szakítás, de megtörtént, ami helyes és ennek tapsolni kell. Pénzember ne csináljon politikát, az a banánköztársaságban jó vagy Ukrajnában. Annak örülök, hogy megtörtént a szakítás, annak nem, ahogy történt – mondta Bayer Zsolt.

 

„Simicska nem tudja magával rántani a Fideszt és a kormányt.”

- Ki lehet adni ilyen parancsot, hogy nekimegyünk a miniszterelnöknek és a családjának, csak józan paraszti ésszel átgondolva, nincs semmi értelme. A kétmilliónyi fideszes támogató holnaptól örömmel nézi majd a Hírtv-ben, hogy Orbán Viktor rohadék?! Bizonyára nem – fogalmazott a publicista. - Ismerőseim sorra mondják le a Magyar Nemzet előfizetést.

Bayer Zsolt arról is beszélt a műsorban, hogy baráti beszélgetésekből tudja: most a Simicska érdekeltségébe tartozó Magyar Nemzetnél és Hírtv-nél a kinevezett vezetők térden állva könyörögnek a dolgozóknak, hogy maradjanak.

- Simicska Lajos ennél okosabb, bölcsebb ember. Fölégette a hidakat. Pénteken nem volt képességeinek teljes birtokában – vélte Bayer Zsolt.

A címlapfotót a magyarnarancs.hu oldalról kölcsönöztük, a műsort itt megnézhetik.

Nem
Bayer Zsolt a Helyzetképben

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat