2024. február 29. Anonymus
Bevetésen a borsodi tűzoltók
minap.hu
|
2014. szeptember 07. 20:10
|
frissítve: 2014. szeptember 09. 16:46
Felsőzsolcán kigyulladt vegyesbolthoz, raktárhelyiséghez, Taktaszadán családi házhoz, Encsnél pedig lángoló körbálákhoz riasztották szeptember 7-én a borsodi tűzoltókat.

tuzoltas_zsolca.jpg

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, a felsőzsolcai Zöldfa utcában, szeptember 07-én, vasárnap hajnalban egy családi házban működő vegyesbolt és raktárhelyiség gyulladt ki. A helyszínre a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az ingatlan áramtalanítását követően két vízsugárral kezdték meg a lángok oltását. A beavatkozás során két darab propán-bután gázpalackot találtak, amiket nem ért hő és lánghatás. Az épület lakórészére nem terjedtek át a lángok, személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati eljárás indult.

Kora reggel egy közel háromszáz körbálából álló kazal gyulladt meg Encs abaújdevecseri részén. A helyszínre riasztott encsi és gönci hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A munkában egy erőgép is részt vett, amellyel a kazal megbontásában nyújtottak segítséget. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, viszont a takarmány fele megsemmisült.

Vasárnap délután egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű családi ház előszobája gyulladt ki Taktaszadán, a Béke utcában. A tűzhöz Szerencsről érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik eloltották a lángokat, majd átvizsgálták és átszellőztették a házat. A tűzben senki nem sérült meg.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat