2021. szeptember 26. Jusztina
Biztonságosabban közlekedhetnek Komlóstetőn
minap.hu
|
2014. október 03. 09:59
|
frissítve: 2014. október 06. 11:11
Új aszfaltburkolatot kapott Komlóstetőn a Cserfa és a Vörösbérc utca, míg a Szántó Kovács János utcán a támfalat erősítik meg, s utóbbin is felújítják a közeljövőben az útburkolatot – tájékoztatott a terület önkormányzati képviselője.

Gazdusné Pankucsi Katalin elmondta, a Cserfa és Vörösbérc utcákon, két-kétszáz méteren mintegy negyvenmillió forintból újították fel a rossz állapotban lévő útburkolatot, korábban pedig az ivóvízrendszer is rekonstrukción esett át.

komlosteto_aszfalt_141003ml.jpg

Gazdusné Pankucsi Katalin: felújítottuk a rossz útburkolatot   Fotó: Mocsári László

A Szántó Kovács János utca végén, közel száz méter hosszan a meggyengült támfalat erősítik meg 18 millió forintból. A beton támfalat kiszedték, és kövekkel, valamint hálóval pótolják, várhatóan a jövő hétig tart a munka. A 300 méteres utca a közeljövőben szintén új útburkolatot kap Gazdusné Pankucsi Katalin tájékoztatása szerint.

komlosteto_tamfal_141003ml_11.jpg

Megerősítették a támfalat

Az önkormányzati képviselő hozzátette, az Olvasztár utcai (az iskolához közeli) és a Vasgyári úti (a református templommal szemközti) buszmegállókat, valamint a Lónyai Menyhért utcai villamosmegállókat fedetté alakítják át.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat