Január 19-én pótszilveszteri borvacsorával várja vendégeit az Avalon Ristorante. Az étterem séfjei, Albók Gyula és Szepesi Gábor ezúttal sem mindennapi ételkülönlegességeket állítottak össze – az ünnepi lakomához hétfogásos menüt álmodtak meg, melyben a ráktól a kacsamellen át a borjúig mindenféle ínyencség megtalálható.
Az ízletes ételeket minőségi borok kíséretében tálalják majd, melyek Demeter Endre, Miklós Csaba és Sebestyén Csaba borászok legkiválóbb termékei közül kerülnek ki. Az est folyamán a jó hangulatról az Irigy Hónaljmirigy koncertje gondoskodik, majd a River Jam zenekar adja a talpalávalót a hajnalig tartó mulatáshoz.
A vacsorán való részvételhez előzetes foglalás szükséges, melyet január 17., 16:00-ig fogadnak a szervezők.