2024. április 13. Ida
Csütörtökön nyit a selyemréti strand
minap.hu
|
2016. április 11. 15:30
|
frissítve: 2016. április 13. 13:59
Sátorbontás, úszómedence festés, öltöző- és szauna felújítás. Ilyen és hasonló karbantartási munkálatokat végeztek az elmúlt hetekben a selyemréti strandon. A munka várhatóan csütörtökre ér véget.

selyemreti_strand_karbantartas_160329_ja_7.jpg

Egyelőre az 50 méteres úszó és a dögönyöző medencét használhatják majd a fürdőzők, de a szezonkezdetre az összes medence és a park is megszépül. A karbantartási szünet miatt a bérletek érvényességét 16 nappal meghosszabbították.

A strandon március 29-én kezdődtek a sátorbontási, festési, karbantartási és takarítási munkák, a fürdő azóta van zárva. - A legtöbb tervezett munkát befejeztük. Elvégeztük a medencék karbantartását, tisztítását, a hőcserélők vízkőtelenítését. Ami az április 14-ei nyitásig még hátravan, az a szauna-tér karbantartása – nyilatkozta Bánrévi Kinga fürdővezető.

A női öltöző egy részét is kifestik, csempézik, így az várhatóan egy héttel tovább tart zárva. A május eleji szezonkezdésre a medencék környezete is megszépül. Az ülőmedencénél kigyomlálták a virágágyásokat, jelenleg még dolgoznak a medencében a szakemberek, fugázási munkálatokat végeznek. A strandfürdő a karbantartás után, április 14-én reggel fél 5-kor nyitja meg kapuit a fürdőzök előtt.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat