A miskolciak éhesek a minőségre – hangzott el az új miskolci cukrászda megnyitóján. Mint azt a tulajdonosok elmondták, szerettek volna új színt vinni a belváros életébe.
– Nyitottak vagyunk és eltökéltek. Volt egy elképzelésünk a kiliáni éttermünkben, és egy új ágát néztük ki a gasztronómiának – mondta Vargáné Bodnár Henriett és Budaházy Zoltánné.
– Hisszük, hogy igazi gyümölcsökből, tejből és csokoládéból, valamint igazi szakértelemmel lehet nagyon jót alkotni – hangsúlyozta Várvizi Péter séf. – Lesznek klasszikus édességeink, mint krémesek és például az Esterházy-torta, de újdonságokat is kóstolhatnak a betérők, ilyen lesz egy fehércsokit, vasabit és pisztáciát is tartalmazó finomságunk. Továbbá figyelünk majd a szezonalitásra is.
Csöbör Katalin Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő magát a helyet is újdonságnak nevezte.
– Örülök, hogy a hely kitalálói egy csipetnyi Párizst varázsoltak a főutcára. Ez hozzájárul ahhoz, hogy az életminőségünk jobb legyen – hangsúlyozta.
Kiss János szerint fontos, hogy Miskolc ne maradjon ki a gasztrokulturális forradalomból.
– Öröm, hogy egy olyan vállalkozás jött a belvárosba, aminek van már múltja Miskolcon – hangsúlyozta az alpolgármester.