2019. augusztus 24. Bertalan
Együttműködik az egyetem és a Hell
Miskolc Tv/minap.hu
|
2016. október 19. 11:33
|
frissítve: 2016. október 20. 09:50
Hosszútávú stratégiai partnerségi megállapodást kötött a HELL cégcsoport és a Miskolci Egyetem. Az együttműködés alapvető célja, hogy Észak-Magyarország legnagyobb felsőoktatási intézménye és Magyarország piacvezető energiaital gyártója, elméleti és gyakorlati tudásbázisukat közös szakmai céljaik elérése érdekében együttesen mozgósítsák.

hellegyuttmukodes_mitv.jpg

Hosszútávú stratégiai partnerségi megállapodást kötött Magyarország piacvezető energiaital gyártója, a HELL cégcsoport és Észak-Magyarország legnagyobb felsőoktatási intézménye, a Miskolci Egyetem.

A Miskolci Egyetem részéről Deák Csaba kancellár és Horváth Zita általános rektorhelyettes, míg a HELL cégcsoport képviselőjeként Csereklye Barnabás, a QUALITY PACK Zrt. projektigazgatója írta alá azt a szakmai stratégiai együttműködési megállapodást, melynek célja különböző szakmai programok szervezésén keresztül, az egyetemi hallgatók gyakorlati képzési hátterének kialakítása, elsősorban műszaki, gazdasági, logisztikai és IT területen, valamint a friss diplomások részére karrierlehetőség biztosítása.

csereklye_barnabas_hellegyuttmukodes_mitv2.jpg

- Abban állapodtunk meg, hogy a Miskolci Egyetem hallgatóinak megmutatjuk a gyárban működő technológiát. Szakembereink oktatást fognak tartani a Miskolci Egyetemen, továbbá gyakornokokat szeretnénk vendégül látni, illetve alkalmazni a gyárunkban – nyilatkozta Csereklye Barnabás, a QUALITY PACK Zrt. projektigazgatója.

A HELL cégcsoport folyamatos fejlődése és export piacainak növekedése révén fogalmazódott meg az igény egy hosszútávú szakmai alapokon nyugvó együttműködésre. Egy ilyen rohamosan bővülő cégcsoport számára elengedhetetlen a szakemberek utánpótlása. A Miskolci Egyetemről kikerülő, magasan képzett friss diplomások, illetve az ott végzett, már tapasztalattal rendelkező szakemberek elsődleges utánpótlási bázist jelentenek a cégcsoport számára.

hellegyuttmukodes_mitv3.jpg

- Azon hallgatók, akik érdeklődnek a munkalehetőségek iránt van lehetőségük arra, hogy önéletrajzot adjanak le. A cég még ebben az évben 150 munkahelyet szeretne megnyitni és ehhez mérnökökre és közgazdászokra, informatikusokra is szükség van. – nyilatkozta Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellárja. 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat