2019. május 21. Konstantin
Eladó egy szellemjárta angliai vasútállomás
MTI
|
2018. augusztus 10. 14:47
|
frissítve: 2018. augusztus 11. 14:17
Eladó egy viktoriánus stílusú vasútállomás Angliában. Az érdeklődőket azonban figyelmeztetik, az épület ugyanis a közhiedelem szerint szellemjárta.

A Dél-Yorkshire grófságbeli Chapeltown ma már használaton kívüli állomásához váró, jegyiroda és peron is jár. A felújításra szoruló épületben három hálószoba van.

szellemjarta_vasutallomas.jpg

Fotók: Mark Jenkinson & Son

Ami a szellemet illeti, a The Independent című lap pénteki tudósítása szerint egy olyan férfi kísértete lakja az épületet, aki a második világháborúban egy légicsapásban vesztett életét, amikor Churchill-tankokat indítottak útnak az állomásról. A jelenlegi tulajdonosok azonban nem számoltak be „paranormális tevékenységekről” a BBC szerint.

Az állomáson 1953-ban állították le az utasforgalmat, teherszállításra azonban még hosszú évekig használták. Az épület alig több mint három kilométerre van az M1-es autópályától, vagyis ideális otthon lehet ingázóknak. Nincs messze tőle az új chapeltowni állomás sem. A környezet viszont ideális a természetkedvelőknek, gyönyörű erdő veszi körül az állomást.

szellemjarta_vasutallomas2.jpg

Az irányár 250 ezer font (90 millió forint), az ingatlant szeptember elején árverezik el.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat