2022. május 26. Fülöp, Evelin
Ez igen: Magyarországon már napozó válogatott is van!
delmagyar.hu
|
2016. augusztus 08. 12:49
|
frissítve: 2016. augusztus 09. 11:37
Idén nyáron is találkozhatunk a Csongrád megyei strandokon a Szegedi Napozó Válogatott tagjaival. Figyelnek a napozókra, hogy minden esetben kenjék be magukat, ne égjenek le. Részt vesznek a játékos vetélkedőkön és gyakran készítenek velük közös képet a strandolók.

napozok1.jpg

A lányok szombaton vagy vasárnap látogatják meg a strandokat a Rádió 88 strandpartijain. Találkozhattunk már velük Szegeden, Mórahalmon, Sándorfalván és Sziksósfürdőn, Algyőn és Makón is.

Az idei évben Betti már másodszor került a Szegedi Napozó Válogatottba. Ezen a nyáron végzett az SZTE GTK pénzügy mesterszakán, így a nyarat szórakozással és pihenéssel tölti, leginkább a strandokon. A kikapcsolódást számára két régi szenvedélye jelenti, ami a lovaglás és a társastánc. A tánc szeretetéből kifolyólag imádja a latin zenét, a spanyol nyelvet, így tervei között szerepel a közeljövőben minél több mediterrán ország bejárása is.

betti.jpg

Viki fogászati asszisztens képzésen  elsőéves, de tervi között szerepel a fogtechnikusi képzés is, valamint  szeretne külföldön is dolgozni, világot látni.  A hobbijai közé tartozik az utazás, lovaglás, horgászat, rajz, tánc és a sport. Modellkedéssel is foglalkozik. Részt vett már fotózásokon, divatbemutatókon, szépségversenyeken  és hoszteszként is dolgozik. Szereti a modellkedést, amit nem csak hobbinak tekint.

viki.jpg

Gabi a francia nyelv mellett a zene nagy szerelmese.  Zongorán és fuvolán kezdett el zenélni, majd később magánénekkel ismerkedett meg, amit immáron 5 éve rendületlenül csinál. Rengeteg sikeres fellépést tudhat a háta mögött mind szólóban, mind duettben és nagyobb csoportokkal. Jelenleg fogászati asszisztensnek tanul Szegeden. Korábban a sport területén ért el sikereket. Többek között focizott, kosarazott, kézilabdázott, szertornázott és táncolt. Jelenleg kondival tartja magát formában, de őszintén elismeri, hogy néha jobban szeret finom falatokat enni, mint izzadni az edzőteremben.

gabi.jpg

Kriszta is szerepelt már tavaly a válogatottban, és tudhatjuk róla, hogy nagyon szeret utazni, úton lenni, új helyeket felfedezni, új dolgokat elsajátítani. Ez motiválta akkor is amikor a Budapesti Metropolitán Egyetemen a turizmus-vendéglátás szakot választotta, ahol jelenleg harmadéves hallgató.  Szabadidejében sportol, bulizik, napozik, olvas vagy a barátaival bandázik.

kriszta.jpg

Kori eddig mind a három turnusban tagja volt a Szegedi Napozó Válogatottnak, és jelenleg a Gazdaságtudományi Karon tanul, és ameddig a tanulmányai tartanak, addig bölcsis gyerekekkel is foglalkozik. Rúdtáncolni tanul, amit nagyon élvez. Szeret új mozgásformákat kipróbálni, így hetente egyszer felnőtt balett órákon is részt vesz. Büszke a családjára, és a kitartására, szeret dolgozni, embereket megismerni.

kori.jpg

Orsi  is többször jelentkezett már a Szegedi Napozó Válogatottba, de csak most először került be a csapatba. Húsz éves, idén májusban szerezett vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző végzettséget. A kedvenc évszaka a nyár, ezért is akart annyira a Szegedi Napozó Válogatott tagja lenni. Van három rosszcsont öccse - Botond, Bendegúz és Balázs -, akiket imád és rendszerint vigyáznia is kell rájuk, így szerencsére kellő tapasztalata van már a gyerekek terén, amit a strandokon előszeretettel használ is. Legutóbb A lány a vonaton című könyvet olvasta Paula Hawkinstól. Heti kétszer fut 30 percet és ez idő alatt 4-5 km-t teljesít. 

kori1.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat