2021. február 25. Géza
Fidesz: "Simon, Varga, Tompa, továbbra is a migránsok pártján"
minap.hu
|
2016. október 03. 17:28
|
frissítve: 2016. október 06. 10:26
Magyarországon még soha nem volt olyan népszavazás, ahol egy kérdéssel kapcsolatban ilyen elsöprő egyetértés lett volna a szavazópolgárok között: városunkban is elsöprő fölényben voltak a magyarság jövendőjéért felelősséget vállaló emberek - írta hétfői közleményében a Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportja.

Mint fogalmaznak, Miskolcon, a szavazók 98 százaléka, - összesen 49 228 ember! - nem szeretné, ha migránsokat telepítenének Magyarországra! Azok, akik nem mentek el szavazni, eleve elfogadták a népszavazás végeredményét.

- Az MSZP, Simon Gábor és Varga László pártja, eddig össze-vissza beszélt a migránsokról és a népszavazásról. Arról azonban sem Varga, sem Simon nem beszélt, hogy annak idején az MSZP-s városvezetés miért engedte be a fészekrakók tömegeit lakótelepeinkre? Ma Simon és Varga arról is hallgatott, hogy az Avason vajon ők is osztogatnának a migránsoknak üres lakásokat? Köztudomású ugyanis, hogy volt párttársuk, Tompa Sándor ezzel az őrült ötlettel állt elő a minap - fogalmaz a Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportjának közleménye.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat