2019. május 22. Júlia, Rita
Finom falatok, fergeteges fesztivál februárban – Így buliztunk a Becherovka Miskolci Farsangon
Kujan István
|
2019. február 24. 20:17
|
frissítve: 2019. február 27. 15:19
Ugye, milyen gyorsan eltelt ez a három nap? Még elevenen élnek bennünk a Becherovka Miskolci Farsang pénteki nyitó felvonulásának képei, miközben vasárnap lassan korzózunk a gasztronómiai különlegességeket és finom italokat kínáló standok között. Elmélázunk az emlékeken, nagyokat nevetünk a vicces sztorikon – és azt egyeztetjük a barátokkal, ismerősökkel, hogy jövőre ugyanitt...

Hogyan is lehetne összefoglalni egy három napba besűrített fesztivált? Melyek voltak a legmaradandóbb emlékek, hol, kinél ettük a legfinomabbat, melyik árusnál volt a legfinomabb a forralt bor, és melyik koncerten éreztük magunkat a legjobban? Leülünk vasárnap délután a barátokkal, hogy ezt megvitassuk – de eláruljuk: nem jutottunk dűlőre.

Mert hát van köztünk rockzene-megszállott, más a reggae-ért rajong, sokan a rádióbarát zenéket részesít előnyben, de olyan is van, aki a lemezlovasok szettjeire tudnak a legnagyobbat tombolni. Abban azért egyetértünk, hogy legalább 1-2 kilogrammot sikerült felszednünk, hiszen ki bírt ellenállni az ínycsiklandó illatoknak? Muszáj volt mindenbe belekóstolni, aztán egy finom pálinkával, forralt borral, már csak azért is, hogy bírjuk a fogvacogtató hideget...

Hogy mindenki fel tudja idézni a három nap emlékeit, itt megmutatjuk a Becherovka Miskolci Farsangon készült fotógalériáinkat. Kellemes böngészést!

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat