2019. március 25. Irén, Irisz
Kamion ütközött autóval a 37-esen, egy személy meghalt a balesetben
minap.hu
|
2017. szeptember 07. 14:42
|
frissítve: 2017. szeptember 09. 16:55
Teherautó és személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután a 37-es számú főúton, Bekecsnél. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kamion felborult, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

halalos_baleset_kamion_170907_bekecs.jpg

Olvasónk, Sárkány László fotója

Személygépkocsi és kamion karambolozott egymással a 37-s úton, a Szerencs és Hernádnémeti közti szakaszon, a taktaharkányi elágazás térségében – tájékoztatott honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

halalos_baleset_kamion_170907_bekecs_mti.jpg

MTI Fotók: Vajda János

Mint írták, a személyautó helyszínen meghalt vezetőjét a szerencsi hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból feszítővágó segítségével. A rajok áramtalanították a járműveket és biztosították a baleset helyszínét.

halalos_baleset_kamion_170907_bekecs_mti2.jpg

A kamion műszaki mentéséhez a helyszínre riasztották a miskolci hivatásos tűzoltók darus járművét. Szintén a helyszínre érkezett a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A főútvonal érintett szakaszát a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

A helyszínre kiérkező mentőegység tájékoztatása szerint a balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség tájékoztatása szerint egy másik személy is megsérült a balesetben.

A rendőrség a balesettel érintett útszakaszt teljes terjedelmében lezárta és a forgalmat Taktaharkány felé terelte.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat