2023. november 30. András, Andor
Halálos kimenetelű baleset Mályiban – teljes útzár az érintett szakaszon
minap.hu
|
2014. december 11. 08:22
|
frissítve: 2014. december 28. 09:09
Súlyos közúti közlekedési baleset történt csütörtök reggel a 3-as számú főút Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán, Mályi település belterületén, ahol két jármű – egy Volán-busz és egy kisteherautó – ütközött össze. A főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a műszaki mentés idejére.

11.40.

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés. A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, újra zavartalanul halad a főút forgalma. A helyszínelés és műszaki mentés végeztével, az M30-as autópálya Nyékládháza – „Miskolc- Dél” közötti szakasza ismét térítés ellenében vehető igénybe.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 6 óra 27 perckor a 3-as számú főút 174-es kilométerszelvényében, Mályi belterületén egy Miskolc felől közlekedő, pékárut szállító kisteherautó eddig tisztázatlan körülmények között áttért az út baloldali forgalmi sávjába, és ott fél-frontálisan összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő, menetrend szerinti helyközi buszjárattal.

A baleset során a furgont kormányzó 44 éves miskolci férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóbusz vezetője, valamint 4 utas az elsődleges orvosi vélemény szerint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett, akiket a mentők további ellátás céljából kórházba szállítottak.

baleset_malyi_141211_fkcs_21.jpg

A helyszínelést a rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja, kerülőút Mályi belterületén rendőri irányítás mellett halad, illetve a helyszínelés ideje alatt az M30-as autópálya Nyékládháza – „Miskolc- Dél” közötti szakasza ingyenesen vehető igénybe.

A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja. 

Korábban írtuk:

A baleset következtében az egyik járműbe egy ember beszorult, őt a helyszínre riasztott miskolci hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsból. Információink szerint azonban a teherautó vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai nem tudták megmenteni az életét.

baleset_malyi_141211_fkcs_7.jpg

A helyszínelés és a műszaki mentési munkák idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

baleset_malyi_141211_fkcs_19.jpg

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy kerüljék el a helyszínt. Kerülni Mályi település mellékutcáin keresztül tudnak.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat