2020. október 01. Malvin
Három autót kaptak a miskolci vízilabdások
Tóth Milán
|
2017. október 11. 15:06
|
frissítve: 2017. október 13. 09:34
A Miskolc Autó három Audit bocsátott a PannErgy-MVLC felnőtt csapatának a rendelkezésére, ezzel is elismerve a férfi vízilabdázók utóbbi időben nyújtott teljesítményét.

mvlc_autoatadas_20171010_bl_009_web.jpg

Fotók: Beregi László

Sikert sikerre halmoznak a miskolci vízilabdások, a nemrég indult idényben 14 mérkőzésükből 13-at megnyertek. A kiváló teljesítményre a Miskolc Autó is felfigyelt, amely a DVTK futball-, jég- és kosárcsapata után a PannErgy-MVLC-nek biztosított járműveket.

– Az alapötlet a nyári vizes-világbajnokságon fogantatott meg, akkor szembesültünk azzal, hogy a vizes sportágak, azon belül is a vízilabda, mekkora tömegeket képesek megmozdítani – avatta be a minap.hu-t a kezdetekbe Brózsely Gábor, a Miskolc Autó marketingvezetője. – Tudtuk, hogy a miskolci vízilabdások egyre sikeresebbek, ezért úgy döntöttünk, beállunk mögéjük. Ez több szempontból is egybevág a mi célkitűzéseinkkel: egyrészt igyekszünk elismerni a sikeres miskolci sportolókat, másrészt szeretnénk motiválni a fiatalokat, hogy van értelme Miskolcon maradni és sportolni, mert a szép eredményeket a támogatók észreveszik, honorálják a befektetett energiát.

mvlc_autoatadas_20171010_bl_015_web.jpg

Az MVLC egy Audi A4-est és kettő A3-ast kapott, amit természetesen a klub nagy örömmel fogadott. Az autókat Halek Márton, Alekszej Kuzmenko és Vadovics Viktor vezetheti egy éven keresztül. Bachner András klubelnök érdeklődésünkre elmondta, azért esett a választása rájuk, mert ők voltak az egyetlenek, akiknek nincs saját autójuk.

mvlc_autoatadas_20171010_bl_017_web.jpg

– A Miskolc Autó nagyvonalú támogatását örömmel fogadtuk, ami egyrészt az elért eredményeknek a jelzése, hogy beléptünk abba a körbe, ahol egy ilyen fontos cég felfigyelt a vízilabdára, és támogatja a csapatot – fogalmazott a klubvezető. – Tizenöt játékos van a keretben, így nem volt könnyű kiválasztani hármat közülük, de egy nagy család vagyunk, segítünk egymásnak. Azt szeretnénk, ha mindenki hasonló feltételekkel tudna edzésre járni, kitölteni a szabad idejét, de a választottak a teljesítményük alapján is rászolgáltak az autókra.

mvlc_autoatadas_20171010_bl_005_web.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat