2024. július 24. Kinga, Kincső
„Hazai közönség előtt fellépni mindig különleges”
Kujan István
|
2019. február 20. 10:19
|
frissítve: 2019. február 22. 16:21
Péntek délután fél 6-kor az Erzsébet téren felállított színpadon csodálhatjuk Szécsi Viktória bársonyos hangját a Becherovka Miskolci Farsangon. Miniinterjúnkból az is kiderül, hogy mivel készül a fellépésre.

Számos gyermek- és családi program, kiállítások és farsangi felvonulás, a hamisítatlan karneváli hangulatról pedig több tucatnyi koncert gondoskodik az év legnagyobb téli fesztiválján.

szecsi_viktoria_2.jpg

Milyen várakozásokkal telve tekintesz a Becherovka Miskolci Farsangon való fellépés elé? Várod már, hogy a miskolci közönség elé lépj? Ad ez számodra egy plusz „töltést”?

– Nagyon várom már az idei fesztivált, ugyanis hazai közönség előtt fellépni mindig különleges – mondta el érdeklődésünkre Szécsi Viktória, akivel február 22-én, pénteken, délután fél 6-kor találkozhatunk majd az Erzsébet téri színpadon. – Miskolc nagyon közel áll hozzám, és örülök, hogy részese lehetek a város egyik legnagyobb rendezvényének. Különösen jó érzés, hogy ott lehet velem a családom és a barátaim.

szecsi_viktoria_1.jpg

Milyen formációban láthat ezúttal a közönség, illetve mivel készülsz a pénteki alkalomra?

– Idén újra egyedül lépek színpadra. A műsorom főként könnyűzenei dalokból áll: lesz külföldi, magyar, friss popzene, régebbi hazai slágerek vegyesen. Olyan műsort próbálok összeállítani, amiben mindenki talál magának tetsző stílust.

szecsi_viktoria_1.jpeg

Milyen aktualitásokról tudsz most beszámolni a zenei pályafutásodban, illetve beszélj, kérlek, egy picit a terveidről is!

– 2019-ben főként új dalok írására és stúdiózásra szeretnék koncentrálni a zenekarommal, az Akvarellel. Remélem, hogy még tavasszal egy új dalt be is mutathatunk a közönségnek. Illetve szívesen kipróbálnám magam új stílusokban, produkciókban is.

A Becherovka Miskolci Farsangról mindent egy helyen ITT olvashat.

becherovk.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat