2019. november 13. Szilvia
Idén is keresik a legszebb adventi villamost, a miskolcira is szavazhatunk
minap.hu / mhd86.cz
|
2018. december 15. 12:19
|
frissítve: 2018. december 21. 17:22
A villamosközlekedéssel foglalkozó cseh oldal idén is meghirdette a legszebb európai adventi villamosok versenyét. A tavalyi elsöprő győzelem után, a miskolci adventi villamos ismét versenybe száll a címért.

villamos.png

Az MHD86 nevű cseh oldal 2018-ban is keresi a legpompásabb európai adventi villamost. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is többnyire cseh, magyar és német villamosokra lehet szavazni, de egy-egy szlovák, horvát, holland, osztrák, svájci és lengyel ünnepi fénybe öltöztetett jármű is versenyben van. Magyarországot a miskolci, a szegedi és a budapesti adventi villamosok képviselik. 

pilsen_villamos.jpg

A weboldal ugyan cseh nyelven van, ám a szavazás nem bonyolult: csak le kell görgetnünk az oldal aljára, és a Miskolc melletti dobozkába kattintani, majd megnyomni a középső gombot, hogy véglegesítsük szavazatunkat.

poznan_villamos.jpg

A jelenlegi állás szerint a versenyt a szavazatok 44 százalékával vezeti a pilseni villamos, mögötte némileg lemaradva, második helyen pedig a miskolci adventi villamos áll a szavazatok 24 százalékával. Szavazni IDE kattintva lehet. 

basel_villamos.jpg

 

 

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat