2019. március 23. Emőke
Idősek karácsonya Komlóstetőn (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. december 14. 16:29
|
frissítve: 2018. december 17. 15:36
Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg pénteken a komlóstetői általános iskolában az idősek karácsonyát. A terület önkormányzati képviselője év közben is számos programot biztosít az idősek számára, és segít is nekik, ha problémájuk van.

Évről évre nagyon várják a komlóstetői szépkorúak a számukra szervezett karácsonyi műsort, amin gyerekek lépnek fel. – Körzetemben több mint kétezer szépkorú él, minden évben másokat próbálok meghívni az Idősek karácsonya ajándékműsorra.

komlosteto_karacsony_181214_ja_52.jpg

Sokan élnek közülük egyedül vagy nehéz anyagi körülmények között, szeretnám számukra is kellemessé, emlékezetessé tenni az ünnepeket. Nemcsak ezt a rendezvényt szervezem nekik, szívesen segítek például tűzifaosztással is - nyilatkozta Gazdusné Pankucsi Katalin önkormányzati képviselő, aki szerint nagyon fontos a helyi közösségek összetartása.

komlosteto_karacsony_181214_ja_27.jpg

– Itt egy valóban jól működő közösség van, ez más programokból is látszik. Egy hónapja voltunk például egy budapesti kiránduláson, ahol megnéztük a Parlamentet, a Hősök terét és a Gödöllői kastélyt is. De beszélhetnénk a családi napokról is, amelyek szintén összetartják az itt élő közösséget – tette hozzá a képviselő.

Az ünnepség már hagyománnyá vált, idén nyolcadik alkalommal kedveskedtek vele a nyugdíjasoknak. A szervezők mindig készülnek valami meglepetéssel is a kiosztott csomagok mellett: idén Tabáni István lépett színpadra az óvodások és a Szinvavölgyi néptáncosok után. Miskolc városa a Salkaházi Sára Programmal is sokat tesz az idősekért, ebben az évben is megrendezik az előszilvesztert, amire 28-án várják a komlóstetői szépkorúakat is.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat