2019. december 14. Szilárda
"Jaj úgy élvezem én a strandot..." – hamisítatlan retro hangulat a tapolcai strandon (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. augusztus 12. 16:31
|
frissítve: 2018. augusztus 14. 17:07
Közeledve a szezon végéhez, ismét egy családi strandparty-ra invitált minket a Miskolctapolcai Strandfürdő: vasárnap, egész napos családi programokkal, vetélkedőkkel, tombolasorsolással, egészség-tanácsadással, retro ételekkel és koncerttel várta vendégeit a fürdő.

Vasárnap minden a retroról szól a tapolcai strandon! – Egy jó kis retro hangulatban felidézzük a régi fürdők emlékeit, amikor vasárnap délutánonként a családok kimentek a strandokra és jó hangulatban együtt töltötték el a hétvégéből fennmaradt időt – tájékoztatta portálunkat Scheitzner Beáta, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője, a Retro Day miértjéről.

tapolcai_strand_180812_ja_2.jpg

Mint mondta, egész nap retro zenékkel készültek, és természetesen gondoltak azokra is, akik a szórakozás mellett az egészségükre is szeretnének figyelni: számukra egészség-tanácsadással és masszázsokkal készültek, amelyeket ingyen kipróbálhattak. 

tapolcai_strand_180812_ja_1.jpg

A velejéig családos-strandos partyn mindenki megtalálta a kedvére való szórakozást: a gyerekeket reggeltől egészen 18 óráig csillámtetoválás, lufihajtogatás, és különböző családi vetélkedők várták a strandon. 17 órától pedig a hamisítatlan retro hangulatról az UFO gondoskodott.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat