2019. március 25. Irén, Irisz
Karácsonyi ünnepség a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatalban
minap.hu
|
2018. december 18. 20:43
|
frissítve: 2018. december 20. 17:27
Karácsonyi ünnepséget rendeztek kedden a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal központi épületében. Immár hagyomány, hogy az eseményen mindig egy-egy dolgozó mondja el a gondolatait.

kormanyhivatal_unnepseg_181218ml_3.jpg

Demeter Ervin kormánymegbízott köszöntőjében úgy fogalmazott, nagyon sok munkával telt a 2018-as esztendő a kormányhivatalban. – A nyáron bekövetkezett létszámzár különösen nehéz feladatot rótt a munkatársakra, akik derekasan helytálltak és elvégezték a feladataikat - emelte ki. Demeter Ervin hozzátette, jönnek az év végi ünnepek, nemsokára a megérdemelt pihenésé lesz a főszerep. Mint mondta, a karácsonyi ráhangolódás jegyében, minden évben hagyományosan karácsonyfát állítanak, összejönnek, és a kormányhivatal egy dolgozója elmondja a gondolatait. Egy kis fogadás után pedig áldott, boldog karácsonyt kívánnak egymásnak. Idén egy kis műsorral is készültek.

kormanyhivatal_unnepseg_181218ml_2.jpg

A rendezvényen idén Akácosiné Nagy Ágnes mondott beszédet, aki negyvenhárom év munkaviszony után ment nyugdíjba ebben az évben. A műsorban fellépett Petrás Mária Magyar Örökség-díjas népdalénekes, keramikus művész, Petrás Alina, Kiss Krisztián és Kerényi Róbert. Az ünnepség kísérőrendezvényeként Petrás Mária kiállítása is megtekinthető.

kormanyhivatal_unnepseg_181218ml_5.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat