2019. június 19. Gyárfás
A kiemelt bajnokságban folytatják az MVSI Vadmacskák
minap.hu
|
2018. szeptember 19. 14:59
|
frissítve: 2018. szeptember 21. 11:46
A Nemzeti Leány Kiemelt Kadet Kosárlabda Bajnokság D-csoportos selejtezőjét szeptember 15-16-án rendezték meg Kecskeméten. Milen Vukicevic tanítványai bejutottak a 12 csapatot felvonultató kiemelt bajnokságba. A csapattal a 20 éves Miskolc Városi Sportiskola szeptember 23-i sportág-ajánlóval egybekötött születésnapi rendezvényén is találkozhatunk.

A házigazda kosárlabda akadémia „A” csapata mellett a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia „B”, valamint az MTK Budapest volt az ellenfele a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI)-Vadmacskák „A” együttesének.

Milen Vukicevic tanítványai mindhárom találkozójukon győztesként hagyhatták el a küzdőteret, melynek köszönhetően bejutottak a 12 csapatot felvonultató kiemelt bajnokságba.

Az októberben kezdődő, 6-6 csapatot felvonultató keleti és nyugati-csoportos küzdelemsorozatban oda-visszavágós rendszerben, körmérkőzéses formában folytatják a miskolciak (értelemszerűen a Keleti-csoportban). A „Vadmacskák” természetesen mindent megtesznek majd azért, hogy a folytatásban is minél sikeresebbek legyenek.

mvsi_vadmacskak_kadett_lany_kosarlabda.jpg

Az MVSI Vadmacskák csapata, álló sor: Szilvás Kata (balról), Borbély Blanka, Hegedűs Aténé Kata, Milen Vukicevic edző, Szemerszki Mária, György Jázmin, Pető Réka. Guggolnak: Gulya Orsolya (balról), Bata Emese, Balla Emese, Vukicevic Mila és Földi Boglárka.

Eredmények:

MTK Budapest– MVSI  Vadmacskák „A” 43:67
Kecskeméti KA „A” – Kiss Lenke KA „B” 68:63
Kiss Lenke KA „B”– MTK  Budapest 78:55
Kecskeméti KA „A” – MVSI Vadmacskák „A” 51:63
MVSI Vadmacskák „A” – Kiss Lenke KA „B” 74:54
MTK Budapest – Kecskeméti KA „A” 27:54.

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a Vadmacskák tagjai is részt vesznek a 20 éves Miskolc Városi Sportiskola szeptember 23-i sportág-ajánlóval egybekötött születésnapi rendezvényén.

Milen Vukicevic 2003-2004-es születésű, többszörös diákolimpiai országos bajnok tanítványai délelőtt fél 10-től kora délutánig várják a sportág iránt érdeklődő fiatalokat a Miskolci Egyetem Sportközpontjában. A lányok szívesen segítenek abban, hogy az érdeklődők belekóstoljanak a kosárlabdázásba – tájékoztatta szerkesztőségünket Szűcs István, a Miskolci Sportcentrum Kft. kommunikációs menedzsere.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat