2019. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Kijavított lépcső, újraaszfaltozott járda
Kujan István
|
2018. december 06. 14:05
|
frissítve: 2018. december 08. 16:30
Újabb fejlesztések valósultak meg Eperjesi Erika önkormányzati képviselő körzetében, ezekről csütörtökön számolt be portálunknak a politikus.

Eperjesi Erika ismertette, a Derkovits utca 46-52. szám közötti lépcsősort a Városgazdával tetette rendbe, képviselői kerete terhére, közel 1,6 millió forintból.

eperjesi_erika_181206_ja_5.jpg

Fotó: Juhász Ákos

– Az itt élők nyáron jelezték felém, hogy balesetveszélyessé vált a lépcsősor – mondta el az önkormányzati képviselő. – Sok időskorú ember is lakik a környéken, szerettem volna megelőzni, hogy valami komolyabb baj történjen. Azt hiszem, éppen ideje volt kijavítani a letöredezett lépcsőfokokat.

Szintén a választókörzetében, de már a Lévay utcában, a 11-19. szám között, bő 150 méteren újult meg egy járdaszakasz. A politikus elmondta, a teljes rekonstrukció során új aszfaltréteget kapott a járda, de a szegélyköveket is lecserélték a nyár folyamán. A beruházás mintegy 7 millió forintba került.

eperjesi_erika_181206_ja_14.jpg

Eperjesi Erikát a jövő évi terveiről is kérdeztük. Egyelőre annyit árult el, hogy felül akarja vizsgáltatni a körzetben található játszótereket, többet fel is fognak újítani. De még idén kihelyeznek az egyik Testvérvárosok utcai játszótérre egy ún. fészekhintát, ami több mint 1 millió forintba került.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat