2019. június 19. Gyárfás
Kis híján meglincseltek egy nőt, aki elsodort egy kislányt Encsen
Hír TV
|
2018. október 10. 21:11
|
frissítve: 2018. október 11. 15:25
Lincshangulat alakult ki a Borsod megyei Encsen, miután egy nő a kocsijával elsodort egy kislányt, aki kiszaladt az útra. A sofőr a gyerek segítségére sietett, de a lány rokonai rátámadtak. A fogait kiverték, a járművét pedig összetörték. A rendőrök két férfit állítottak elő és hallgattak ki emiatt gyanúsítottként. A gyerek súlyos sérüléseket szenvedett, kórházban ápolják.

Szombaton kora délután történt a baleset, az öt éves kislány váratlanul, egy út szélén parkoló teherautó takarásából szaladt ki az úttestre. A volánnál ülő 52 éves asszony fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni. Elütötte a kislányt, az autóval pedig egy villanyoszlopnak csapódott. Kiszállt, hogy segítsen a gyereknek, de addigra a kislány rokonai már körbevették az autóját.

Egy részük a kislány segítségére sietett, más részük viszont egyből a sofőrt hibáztatta a baleset bekövetkeztéért. Két férfi egymást követően bántalmazta a hölgyet, és az autóját is megrongálta. A kollégáim a telefonos értesítést követően néhány percen belül kiérkeztek a helyszínre, a hölgyet betették a szolgálati autóba, és a helyszínen lévőket megnyugtatták – tájékoztatott Janasóczky Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A kislányt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Nagyanyja szerint már jobban van. A rendőrség a bántalmazással kapcsolatban egy 19 és egy 27 éves férfit állított elő garázdaság, rongálás, és testi sértés alapos gyanúja miatt.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat