2019. március 25. Irén, Irisz
Magyarország Szépe Kínába utazik, hogy képviselje hazánkat a világdöntőn
hirado.hu
|
2018. november 07. 17:48
|
frissítve: 2018. november 09. 21:10
Szarvas Andrea november 9-én utazik el a Miss World világdöntőjére, hogy Magyarországot képviselje. Ajándékként Magyarország egyik hungarikumát, halasi csipkét visz magával, valamint több egyedi tervezésű alkalmi ruhát, amiben szeretné elkápráztatni a zsűrit.

szarvas_andrea_2.jpg

Szarvas Andrea (Fotó: MTVA)

Idén júliusban a Duna Televízió show-műsorában koronázták Magyarország Szépévé a 20 éves vésztői Szarvas Andreát, aki nemcsak a zsűrit, hanem a nézőket is elbűvölte, övé lett a közönségdíj is – írja a hirado.hu. A szakma és a televíziónézők véleménye tehát összhangban volt, idén Szarvas Andrea a legméltóbb arra, hogy Magyarországot képviselje a Miss World világdöntőn. A rangos nemzetközi szépségversenyt idén is Kínában rendezik. A december 8-i finálét csaknem  egy hónapos felkészítő tábor előzi meg, ahová Magyarország Szépe egyedül utazik.

szarvasandrea2.jpg

„Izgatottan várom az előttem álló heteket. Soha ilyen messzire még nem utaztam, ráadásul egyedül vágok neki az útnak. Sokat dolgoztam az elmúlt hónapokban, hogy testileg-lelkileg a maximumot hozzam ki magamból, óriási felelősség, hogy az egész országot képviselem a világ előtt – nyilatkozta a hirado.hu-nak a Miss World Hungary cím birtokosa, Szarvas Andrea, aki egy különleges nemzeti ajándékot is magával visz.

szarvas_andrea.jpg

A verseny szabályai szerint ugyanis minden döntősnek egy, az országa hagyományára, kultúrájára jellemző tárgyat is vinnie kell magával a világversenyre. Szarvas Andrea halasi csipkét visz magával, ami 2014 óta hungarikum. Elkészítése százszázalékos kézi munkát igényel, amelyet hófehér, leheletfinom cérnával és a szinte láthatatlan tűvel végeznek. Készítésének titkát csak a beavatottak, a halasi csipkevarrók ismerik.

Szarvas Andrea november 9-én utazik el Kínába, és december 8-án, a Miss World világdöntőjén szoríthatnak érte a magyarok.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat