2019. április 23. Béla
Márkanagykövet lett a Miskolci Múzsa-díjas Aranyosi Péter
Szabadi Martina
|
2019. február 12. 13:30
|
frissítve: 2019. február 16. 13:08
Mint ismeretes, Aranyosi Péter - Karinthy-gyűrűvel is elismert - humoristának ítélték oda 2018-ban a Miskolci Múzsa díjat. Az elismeréshez csatlakozva a Miskolc Motors felajánlott számára egy év használatra egy sportos személyautót, s Aranyosi Pétert választották 2019-ben a miskolci BMW és MINI márkakereskedés márkanagykövetévé.

muzsa_auto_190212_vcs_16.jpg

Fotó: Végh Csaba

A humorista február 12-én vehette át a járművet a Miskolc Motors telephelyén. – Azt hiszem, most már nem fogok tudni elvegyülni a pesti tömegben. Másképp kell elkezdenem anyagot gyűjteni a fellépésekhez, de ez az autó elképesztően gyönyörű, azt hiszem nagy megtiszteltetés hogy egy avasi gyereknek ilyen autója lehet - mondta el Aranyosi Péter, megköszönve az ajándékot.

muzsa_auto_190212_vcs_12.jpg

Mint fogalmazott, nemigen fogja "végletekig" kihasználni az autót, most munka szempontjából is kicsit lazább időszakot tervez az életébe. – Az a tervem, hogy valamivel kevesebbet fogok fellépni, szóval lehet, hogy nagyrészt a boltba fogok járni vele meg moziba. Az elmúllt időszak tényleg nagyon húzós volt, rettenetesen fáradtnak érzem magam. Volt egy önálló estem Miskolcon, több mint 2000 nézővel, kétszer voltam Debrecenben, ahol 6000 ember előtt léptem föl, két nappal később Győrben pedig 5500 előtt. Önálló estem volt a Kongresszusi Központban, majd megkaptam a Múzsa Díjat, amikor annyira meg voltam hatódva, hogy szinte alig emlékszem az ünnepségre. És mindeközben eleget kellett tennem 30-40 vállalati felkérésnek, valamint a Dumaszínházas fellépéseknek is - sorolta az előadó.

muzsa_auto_190212_vcs_10.jpg

Aranyosi Péter portálunknak elmondta, a Múzsa Díj átvételét úgy élte meg, mint amikor a Karinthy-gyűrűt nyerte el. - Amikor megkaptam egyszerűen nem tudtam elhinni. Soha nem készültem humoristának. A rábiókabaréban mint "al-segédszerkesztő helyettes" imádtam a fellépőket de soha nem hittem volna, hogy én is színpadra állok majd. Aztán megtörtént, működött, később pedig még jobban - díjakat kaptam. Úgy élem meg, hogy ez egy álom, amiből nem igazán sikerült még felocsúdnom. Ha a miskolci Kabinet Rt. zenekar szaxofonosaként kapom a díjakat - aminek készültem - az talán valóságos érzés lenne. El kell telnie azt hiszem egy kis időnek, hogy felfogjam ezt az egészet, és igazán örülni tudjak neki - hangoztatta a humorista. 

muzsa_auto_190212_vcs_08.jpg

Sándor Attila, a Miskolc Motors ügyvezető igazgatója elmondta, már évek óta támogatják a Múzsa Díjat. – Az idei díjazott pedig különösen kedves a szívünknek, innen jött az ötlet - nem minden hátsó gondolat nélkül -, hogy a sikereire való tekintettel, meglepjük Pétert egy ilyen autóval. Ez a márka és Miskolc hírének is használ - mondta az ügyvezető tulajdonos. A gépjármű egyébként a 4-es BMW grand coupe változata.

muzsa_auto_190212_vcs_02.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat