2020. október 21. Orsolya
Megnyílt a kilencedik megyei kormányablak
minap.hu
|
2015. szeptember 15. 15:14
|
frissítve: 2015. szeptember 16. 15:26
A kilencedik kormányablakot adták át kedden Göncön. Az új ügyfélszolgálat létrehozását a térség aprófalvas jellege és a magas lakosságszám indokolta.

kormanyablak_cigand_150915_1.jpg

– Az új ügyfélszolgálat minőségi változást fog eredményezni a hétköznapi életünkben – kezdte köszöntőjét Tóthné Kotány Beáta. A gönci járási hivatal vezetője hozzátette, kulturált körülmények között, modern eszközökkel és magasan képzett munkatársak segítenek a mindennapi ügyintézésben.

Ez azt jelenti – folytatta a hivatalvezető –, hogy új alapokra helyeződik a közigazgatás, és a köz szolgálata. Majd hozzátette, ez csak az első lépés, hiszen hamarosan megújul a foglalkoztatási osztály épülete is, továbbá a járásban még egy kormányablak fog nyílni, Abaújszántón.

kormanyablak_cigand_150915.jpg

Demeter Ervin kormánymegbízott egy szemléletes hasonlattal próbálta érzékeltetni az újfajta ügyintézés lényegét. Elmondása szerint most már a gönciek ügyeit nem intézik, hanem elintézik, problémáikat megoldják. Az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársak pedig jól felkészültek és magasan képzettek, így munkájuknak maradéktalanul eleget tudnak tenni.

A beszédek után, a történelmi egyházak képviselői megáldották az új kormányablakot.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat