2024. március 04. Kázmér
A miskolci Tóth Lilla Hanna lett a Miss Balaton 2018 szépségkirálynője!
anna.hu
|
2018. augusztus 06. 11:01
|
frissítve: 2018. augusztus 08. 12:19
Ötödik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Miss Balaton szépségverseny döntőjét. A miskolci egyetemista, Tóth Lilla Hanna nyerte el a királynői címet, míg a fiatal anyuka, Foczkó Dalma első, míg az angoltanárként dolgozó Bíró Barbara Cynthia második udvarhölgyként ünnepelhetett.

szepsegkiraly.jpg

Király Lili, Viczián Csilla, Nagypál Krisztina és Rákos Lili után tehát Tóth Lilla Hanna csatlakozott a Miss Balaton királynői válogatottjához. Szombat este látványos finálén lépett színpadra a 12 döntős szépség, hogy megmérettese magát a Miss Balaton 2018 koronájáért. A versenyzők több körben megmutathatták magukat sportos és elegáns viseletben is, de természetesen a bikinis forduló sem maradhatott el.

szepsegkiraly2.jpg

Az öttagú zsűri, köztük Debreczeni Zita és Dobó Ági teljes egyetértésben végül a stylistként is dolgozó Tóth Lilla Hanna egyetemista mellett tette le voksát, így az ő fejére kerülhetett a korona. - A táborban és a döntőben is rengeteg erőt adtunk egymásnak a lányokkal, ami sokat segített abban, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból és egymásból. Élveztem a verseny minden pillanatát, a castingoktól, a felkészítő táboron át egészen a fináléig – mesélte a miskolci egyetemista, aki gyerekkora óta számos szépségversenyen indult és nyert.

szepsegkiraly3.jpg

Ezúttal nem csak a bírákat, de a közönséget is sikerült meggyőznie, hiszen a királynői cím mellett a Miss Balaton Instagram oldalán futó szavazáson is a harmadik legtöbb voksot gyűjtötte be. - Bár a döntő előtti utolsó pillanatokban remegett a lábam és majd kiugrott a szívem a helyéről, de ahogy meghallottam a zenét, megláttam a fényeket, teljesen magával ragadott az egész hangulat és hihetetlenül jól éreztem magam a színpadon. A sikerem titka talán az, hogy mindig önmagamat tudom adni és lehet, hogy közhelyesen hangzik, de szerintem a természetesség a legjobb „fegyver – mondta a frissen megkoronázott királynő.

szepsegkiraly1.jpg

A Miss Balaton 2018 szépségverseny győztesének nyereménye egy személyautó, míg a második helyezett, Foczkó Dalma, egyben a Sugarbird különdíjasa, valamint a harmadik helyen végzett Bíró Barbara Cynthia egy-egy egyhetes, páros, tunéziai utazás boldog nyertese lett, amelyen a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából vehet részt. A 12 döntős szépségre a finálét megelőzően a közönség is leadhatta voksát. A legtöbb szavazatot a mindössze 18 éves, frissen érettségizett Ludman Fruzsina kapta, őt a közönségtől beérkezett voksok alapján Petri Beatrix követte a második, illetve az idei királynő, Tóth Lilla Hanna a harmadik legtöbb szavazattal.  A közönségszavazás helyezettjei egy-egy Fashion Street és Furla vásárlási utalvánnyal lettek gazdagabbak.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat