2021. szeptember 26. Jusztina
Miskolci vállalkozás nyerte „A hónap beruházója” címet
minap.hu
|
2016. április 04. 13:04
|
frissítve: 2016. április 05. 15:53
Az Európa-Center-Miskolc Kft. nyerte el február hónapban „A hónap beruházója” címet. Az elismerést Varga Mihály miniszter adta át április 1-jén, a Nemzetgazdasági Minisztériumban.

vargam1.jpg

Az Európa-Center-Miskolc Kft.-t többek között az egykori kohászati salakhalna revitalizációjával kialakított modern ipari park létrehozásában végzett tevékenysége miatt találták a díjra érdemesnek.

A kitüntetés célja, hogy elismerje, ismertté tegye és ösztönözze azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, kis- és középvállalkozásokat és induló cégeket, amelyek hozzájárulnak hazánk gazdaságának növekedéséhez, és például szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához.

Az elismerés a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezésére és szervezésében 2013. augusztusától három kategóriában, havonta kerül átadásra: „A hónap beruházója”, „A hónap kis- és középvállalkozása”, illetve „A hónap induló vállalkozása” címmel.

vargam.jpg

Fotó: Dede Géza/NGM

"A hónap beruházója" díjban részesülhet az a beruházó, aki tevékenységével jelentős mértékben hozzájárul a magyar gazdaság és export növekedéséhez, a foglalkoztatottak számának és a hazai beszállítói hányad bővítésére törekszik, diplomást illetve szakképesítéssel rendelkező munkaerőt foglalkoztat, továbbá az elmúlt hónapokban legalább 5 millió euró értékű új beruházást kezdeményezett.

Az Európa-Center-Miskolc Kft. az egykori kohászati salakhalna revitalizációjával mára Miskolc és a térség gazdasági életébe szervesen bekapcsolódó modern ipari parkot hozott létre, amely egyaránt helyet biztosít a helyi kutatás-fejlesztési projekteknek, ipari-, és ipari szolgáltató tevékenységet, valamint innovatív szolgáltatásokat folytató cégeknek. Az elismerést Lengyel Attila a cég ügyvezetője vette át április 1-jén Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől, a Nemzetgazdasági Minisztériumban.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat